Információk: Békéscsaba 1912 Előre – Szeged-Csanád Grosics Akadémia

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 317 másodperc.

Békéscsaba 1912 Előre – Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Időpont: 2023. március 5. (vasárnap) 14:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

A MÉRKŐZÉSRE ÉRVÉNYES BELÉPŐJEGYEK MEGVÁSÁROLHATÓK ELŐVÉTELBEN IS AZ ELŐRE SZÉKHÁZBAN, MUNKANAPOKON 08:00 ÉS 16:00 ÓRA KÖZÖTT.

Részletes jegyinformációk az alábbi hivatkozás alatt érhetők el:

https://1912elore.hu/site/jegy-berlet/


Békéscsaba 1912 Előre - Szeged-Csanád Grosics Akadémia


Élő szöveges tudósítás és élőképes közvetítés:

A meccsről élő, szöveges tudósítást adunk weboldalunkon. Élő közvetítést (live stream) a Békéscsabai Médiacentrum Kft. hivatalos YouTube csatornáján láthatnak majd a mérkőzésről az alábbi elérhetőség alatt:

https://www.youtube.com/@BehirHu


A büfék 13:00 órától szolgálják ki vendégeinket. Kapunyitás: 12:00 órakor.

FELHÍVJUK FIGYELMÜKET, HOGY KIZÁRÓLAG A FEDETT LELÁTÓ HASZNÁLHATÓ! A RÉGI (Kórház utcai felőli) LELÁTÓ TELJES EGÉSZÉBEN LEZÁRÁSRA KERÜLT!

Hazai drukkereink az Előre Székház után balra található, 5-ös számú kapun léphetnek be a körgát felőli oldalra (A4, A5 és A6 szektorok), a ligetben található 3-as számú kapun keresztül pedig az A1, A2 és A3 szektorokat érhetik el.

Kerekes székekkel érkező vendégeink is ezen a bejáraton (3-as kapu a Ligetben) érhetik el a számukra kijelölt, A1-es szektorban található helyeket. Gépjárművel történő behajtás kizárólag előre leadott rendszámok alapján (az 5-ös számú kapun keresztül) lehetséges érvényes, belépésre jogosító okirattal együtt (személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány). Önmagában a mozgáskorlátozott igazolvány nem elégséges. A mozgáskorlátozott WC-k használatához kérjék a biztonsági szolgálat segítségét!

Látássérült vendégeinknek szintén az A1-es szektorban található ülőhely nélküli – mozgássérült – helyeket javasoljuk. Mobil székeket tudunk itt biztosítani, melyeket a biztonsági szolgálattól igényelhetnek. Előre egyeztetés esetén (legalább 24 órával a mérkőzés kezdete előtt) kerekesszéket is rendelkezésre tudunk bocsájtani.

VIP vendégeink gyalogosan vagy gépjárművel a Székház után balra található, 5-ös számú kapun érkezhetnek a helyszínre. A pénztárnál jobbra tartva található a számukra fenntartott VIP parkoló. Érdemes figyelembe venni, hogy a mérkőzés alatt az új lelátó két oldala nem átjárható, tehát aki a ligeti oldalon lép be, az nem tud átmenni a körgát felőli oldalra és viszont.

Kérjük, hogy a stadionon belül figyeljenek a lezárásokra, semmiképpen ne lépjenek be olyan területre, amelyek el vannak határolva és saját érdekükben ne használják a lezárt szektorokat!

Várjuk Önöket, szurkoljunk együtt – hiszen Együtt erősebbek vagyunk!


Megközelítés:

A stadionhoz érkezés optimális útvonala Budapest felől (gépjárművel): Szarvasi út – (jobbra) Baross utca – (balra) Széchenyi utca – (balra) Gőzmalom tér – (jobbra) Kórház utca. Tömegközlekedési eszközként a 8V jelzésű autóbuszt javasoljuk. A részletes menetrend elérhető a következő hivatkozás alatt: https://www.volanbusz.hu/hu/menetrendek/helyi-jaratok/bekescsaba

Figyelem! A Kórház utcai Stadion környékén található utcákban, egészen a Gőzmalom tértől kezdve rendőrségi lezárásokra és irányításra lehet számítani. Arra kérjük Önöket, hogy lehetőség szerint gyalogosan vagy kerékpárral közelítsék meg a létesítményt, illetve a gépjárműveket lehetőség szerint inkább több utcával a stadiontól távolabb állítsák le! A szektorok megközelítése kizárólag a következő forgalmi rend szerint lehetséges majd: az A1, A2 és A3 szektorok (Liget felőli hazai bejárat) csak a Gőzmalom tér-Kórház utca útvonalon lehetséges majd, az A4, A5, A6 és VIP szektorok (Körgát felőli hazai bejárat) kizárólag a Telep utca felől, a Vendég szektor pedig csak a Puskin utca irányából közelíthető meg. A rendőrség mindenkit meg fog állítani és megkérdezik, hogy a stadion melyik részéhez szeretne eljutni! Kérjük, hogy az esetleges torlódás elkerülése miatt minden esetben tartsák be a hatóságok ajánlásait, utasításait! Megértésüket és türelmüket köszönjük!


Ingyenes wifi:

A Kórház utcai Stadion lelátóin ingyenesen elérhetik és használhatják a Internetet. A WIFI4EU SSID jelzésű hálózatra csatlakozva, a Vendég (Guest) bejelentkezést kiválasztva már hozzá is férnek az ingyenes Internethez.

Térkép:

Vendég szurkolók:

A vendég drukkerek a számukra kijelölt, Munkácsy Hotellel ferdén szemben található őrzött parkolóban, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket és a Kórház utcán átkelve, a 1-es számú kapun léphetnek be a mérkőzésre. A parkolás ingyenes. A vendég szektorban büfé üzemel és mellékhelyiségek is biztosítottak. A tribün megnyitott részén 216 ülőhely (fehér színű) áll rendelkezésükre.

Sajtó akkreditáció:
https://1912elore.hu/site/kapcsolat/sajto/

Stadion információk:
https://1912elore.hu/site/stadion-adatok/

Pályarendszabályok:
https://1912elore.hu/site/palyarendszabalyok/

Transzparensek használata:
https://1912elore.hu/site/transzparensek-hasznalata/