Előre mostFigyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM vállal felelősséget abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az aktuális mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési sajátosságokért NEM vállalhatunk felelősséget. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Élőben az M4 Sport televízión

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a 2024. június 2-án (vasárnap) 16:00 órától megrendezésre kerülő Opus Tigáz Tatabánya – Békéscsaba 1912 Előre NB III. Osztályozó 2023/2024. 1. forduló mérkőzést az M4Sport televízió élőben közvetíti.

M4 Sport


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.

Opus Tigáz Tatabánya – Békéscsaba 1912 Előre

Opus Tigáz TatabányaBékéscsaba 1912 Előre

NB III. Osztályozó 2023/2024.
1. forduló

Opus Tigáz Tatabánya – Békéscsaba 1912 Előre

?-? (?-?)

A MÉRKŐZÉST AZ M4 SPORT TELEVÍZIÓ ÉLŐBEN KÖZVETÍTI.


Időpont: 2024. június 2. (vasárnap) 16:00 óra

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion

Cím: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út

Játékvezető: ?????

Asszisztensek: ?????


Esemény, jegyzőkönyv, tabella:

JegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM vállal felelősséget abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az aktuális mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési sajátosságokért NEM vállalhatunk felelősséget. Megértésüket és türelmüket köszönjük!


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.

Tatabányán kezdjük az osztályozókat

A 2024. május 28-án (kedden) 11:00 órától lebonyolított sorsolás értelmében a Békéscsaba 1912 Előre az osztályozó első mérkőzését 2024. június 2-án (vasárnap) 16:00 órától Tatabányán játssza. A visszavágó 2024. június 9-én (vasárnap) 16:00 órától kerül megrendezésre Békéscsabán.

Opus Tigáz Tatabánya – Békéscsaba 1912 Előre

A másik párosítás: Putnok FC – Szentlőrinc, tehát a Baranya vármegyeiek Borsodba utaznak június 2-án. Figyelem a kezdési időpontok még változhatnak az esetleges televíziós közvetítések miatt.


Csató Sándor: – Már az idény kezdetén tisztában voltunk vele, hogy ez a menete a visszajutásnak, tehát tudtuk mi vár ránk, csak az volt a kérdés, kivel kerülünk össze a cél érdekében. Tavasszal már élénken nézegettük a leendő potenciális ellenfeleket, mindenkiről gyűjtöttünk be információkat, nyilván most a Tatabányára vonatkozókat vesszük előre. Innen tovább minden róluk szól a heti foglalkozásokon. Biztosra veszem, hogy sok néző előtt játszunk majd, hiszen az egykori bányászvárosban újra fociláz van, a szurkolók idegenbe is szép számmal elkísérik csapatukat.. Ennek megfelelően jó hangulatú összecsapásra számítok.

Hajrá Lilák!


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.

A bérletek érvényesek a hazai osztályozó mérkőzésre

Felhívjuk bérlettel rendelkező tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a 2023/2024-es idényre megváltott bérletek természetesen a hazai osztályozó mérkőzésre is érvényesek. A belépők ára sem változik: a felnőtt tiketteket továbbra is 1.000,- forintért, a diák-nyugdíjas jegyeket pedig 500,- forintért vásárolhatják meg. Tizenöt éves kor alatt díjtalan a belépés.

Bérlet-belépőjegy 2023/2024

Szeretettel várjuk Önöket a hazai osztályozó mérkőzésre is, melynek időpontja a 2024. május 28-án (kedden) 11:00 órától megrendezésre kerülő sorsoláson derül ki.

Hajrá Lilák!


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.