Sajtó akkreditáció

 
  • A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
 

Captcha-kód

A média képviselői az itt található űrlap hiánytalan és pontos kitöltésével indíthatják akkreditációs kérelmüket a Békéscsaba 1912 Előre által rendezett, hazai mérkőzésekre. A kérelmeket minden esetben megvizsgáljuk és annak elfogadása esetén visszaigazoljuk. Javasoljuk, hogy legalább egy órával a mérkőzés kezdése előtt érkezzenek a helyszínre, hogy időben át tudják venni a sajtós pass-okat és el tudják foglalni ülőhelyüket.

Figyelem! Tekintettel a rendezés összetettségére, jelentkezéseket a mérkőzés kezdési időpontja előtti 24 órával bezárólag tudunk elfogadni. Más formában (telefon, e-mail, stb.) nem lehetséges az akkreditáció. A jelentkezési űrlap 24 órával a mérkőzés kezdete előtt automatikusan lezár. Türelmüket és megértésüket köszönjük!

FIGYELEM! Az előző szezonra érvényes belépők már nem érvényesek. Akkreditáció hiányában, ezekkel már NEM lehetséges a belépés!

A jelentkezés elfogadásáról 24-48 órán belül, minden esetben e-mail-ben értesítjük és egyúttal közöljük a szükséges tudnivalókat. Kérjük ellenőrizze a levélszemét mappát is, amennyiben nem kapott még tőlünk levelet!

Információk: sajto(at)1912elore.hu

A Békéscsaba 1912 Előre Akkreditációs és Sajtó Szabályzata

Érvényes: visszavonásig.

20190630_akkreditacios_szabalyzat