Sajtó akkreditáció

A média képviselői az alábbi űrlap hiánytalan és pontos kitöltésével indíthatják akkreditációs kérelmüket a Békéscsaba 1912 Előre által rendezett, hazai mérkőzésekre. A kérelmeket minden esetben megvizsgáljuk és annak elfogadása esetén visszaigazoljuk. Javasoljuk, hogy legalább egy órával a mérkőzés kezdése előtt érkezzenek a helyszínre, hogy időben át tudják venni a sajtós pass-okat és el tudják foglalni ülőhelyüket.

Figyelem! Tekintettel a rendezés összetettségére jelentkezéseket a mérkőzés kezdési időpontja előtti 24 órával bezárólag tudunk elfogadni. Más formában (telefon, e-mail, stb.) nem lehetséges az akkreditáció. A jelentkezési űrlap 24 órával a mérkőzés kezdete előtt automatikusan lezár. Türelmüket és megértésüket köszönjük!

FIGYELEM! Az előző szezonra érvényes belépők már nem érvényesek. Akkreditáció hiányában, ezekkel már NEM lehetséges a belépés!

A jelentkezés elfogadásáról 24 órán belül, minden esetben e-mail-ben értesítjük és egyúttal közöljük a szükséges tudnivalókat. Kérjük ellenőrizze a levélszemét mappát is, amennyiben nem kapott még tőlünk levelet!

Kérjük, hogy a jelenlegi járványhelyzet miatt a Kórház utcai Stadion területén, munkavégzése alatt szíveskedjen orrot és szájat eltakaró maszkot viselni! A maszk viselésének hiányában nem fog tudni belépni.

Információk: sajto(at)1912elore.hu vagy +36 30 339 6328

 
  • A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
 

Captcha-kód

A Békéscsaba 1912 Előre Akkreditációs és Sajtó Szabályzata

20190630_akkreditacios_szabalyzat

Merkantil Bank Liga 2020/2021. Marketing Kézikönyv

marketing_kezikonyv_merkantil_bank_liga_2020_2021

Kapcsolódó hivatkozás:

https://1912elore.hu/site/akkreditacios-szabalyok-20170417/