Jegy-bérlet

Belépőjegy-bérlet árak 2021/2022-es bajnoki szezon

Típus
Belépő / Ft
Bérlet / Ft
Felnőtt NB2
1500
20000
Felnőtt NB3
1000
Diák-nyugdíjas NB2
1000
10000
Diák-nyugdíjas NB3
500
Felnőtt kombinált (NB2 és NB3)
25000
Diák-nyugdíjas kombinált (NB2 és NB3)
12500

A megváltott bérletek bármilyen típusa érvényes a MOL Magyar Kupa hazai mérkőzéseire is.
A feltüntetett árak bruttó összegek és Magyar Forintban értendők. Az árak 21,66% ÁFA-t tartalmaznak.
A változtatás jogát fenntartjuk.

Belépőjegy-bérlet vásárlási lehetőségek

 
Személyesen
klubkártyával
Személyesen
klubkártya nélkül
Online módon
klubkártyával
Online módon
klubkártya nélkül
Belépőjegyigenigennem (átmenetileg)nem (átmenetileg)
Bérletigenigennemnem

A változtatás jogát fenntartjuk.

Bérlet vásárlás alkalmával mindenképpen érdemes megnézni a lelátókon a szektor-, a sor- és a székek számozását, hiszen ez jócskán meggyorsíthatja az ügyintézést! Köszönjük!

A 2021/2022-es idényben továbbra is az új (temető felőli) lelátót fogjuk használni, tehát a bérleteket és a belépőjegyeket CSAK ide lehet megváltani. A Kórház utca felőli lelátó teljes egészében lezárásra került, tehát a továbbiakban sem használhatjuk. Az NB III-as mérkőzések a tervek szerint a Békéscsaba Labdarúgó Akadémián kerülnek megrendezésre, ott az ülőhelyek foglalására nincs lehetőség.

A belépőjegy váltásához nem kötelező a személyi igazolvány bemutatása, tehát bárki vásárolhat – akár bárkinek – egyszerre több jegyet is, mindenféle személyazonosításra alkalmas dokumentum felmutatása nélkül.

A MÉRKŐZÉS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS MEGTEKINTHETŐ!

Fizetés

Készpénzzel vagy bankkártyával. Utalványokat, tikketeket nem tudunk elfogadni.

A belépők személyesen megvásárolhatók elővételben Békéscsabán az Előre Székház I. emeletén található Ügyfélszolgálati Irodában (hétköznapokon – kivétel állami ünnepek – 08:00 és 16:00 óra között). A mérkőzésre való belépéshez szükséges igazolás személyes beszerzéséhez NEM kötelező klubkártya, sem személyazonosításra alkalmas igazolvány (kivételek a fokozott vagy kiemelt biztonsági minősítéssel rendelkező mérkőzések).

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Kapcsolódó hivatkozás:

http://1912elore.hu/site/category/stadion/adatok/