Jegy-bérlet

Javasoljuk, hogy mindenképpen olvassák el a lejjebb található tájékoztatót!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az online módon történő jegyértékesítés 2019. április 1-től határozatlan ideig szünetel!


Belépőjegy-bérlet árak 2019/2020-as bajnoki szezon

Megnevezés
Érvényes
Ár / Ft / db (bruttó)
Bérlet diák-nyugdíjasBajnokság
7500
Bérlet felnőttBajnokság
15000
Bérlet utánpótlásBajnokság
500
Belépőjegy diák-nyugdíjasBajnokság
500
Belépőjegy felnőttBajnokság
1000

Az árak 21,66% ÁFA-t tartalmaznak.


Belépőjegy-bérlet vásárlási lehetőségek

 
Személyesen
klubkártyával
Személyesen
klubkártya nélkül
Online módon
klubkártyával
Online módon
klubkártya nélkül
Belépőjegyigenigennem (átmenetileg)nem (átmenetileg)
Bérletigenigennemnem

Bérlet vásárlás alkalmával mindenképpen érdemes megnézni a lelátókon a szektor-, a sor- és a székek számozását, hiszen ez jócskán meggyorsíthatja az ügyintézést! Köszönjük!

A sporttörvény újabb változásai után lényegesen egyszerűsödött a jegyvásárlás.

Az MLSZ úgy döntött, hogy a jogszabállyal összhangban a jövőben csak a kiemelt, vagy fokozott biztonsági kockázatú mérkőzéseken lesz kötelezettség a névre szóló jegyértékesítés. Az egyéb (normál besorolású) mérkőzéseken a rendező klubok dönthetnek arról, hogy működtetik-e a beléptető rendszert, és névre szólóan értékesítik-e a jegyeket. Továbbra is az ő feladatuk a rend és biztonság megteremtése. Ugyanez a szempont érvényes az MLSZ saját bonyolítású eseményeire is, azaz a normál biztonsági minősítésű hazai válogatott mérkőzéseken szurkolói kártya nélkül lehet majd jegyeket venni.

A 2019/2020-as idényben már az új (temető felőli) lelátót fogjuk használni, tehát a bérleteket és a belépőjegyeket CSAK ide lehet megváltani. A Kórház utca felőli lelátó teljes egészében lezárásra kerül, tehát a továbbiakban ezt már nem használhatjuk.

Kombinált és félszezon bérletek ebben az idényben NEM lesznek és az esetleges, hazai Magyar Kupa mérkőzésekre ingyenes lesz a belépés.

A másodosztályú bajnokságban belépőjegy váltásához nem kötelező a személyi igazolvány bemutatása, tehát bárki vásárolhat – akár bárkinek – egyszerre több jegyet is, mindenféle személyazonosításra alkalmas dokumentum felmutatása nélkül.

A lejárt vagy elveszett, illetve teljesen új Előre klubkártyák igénylése és/vagy pótlása 1.000,- forint megfizetése ellenében lehetséges.

Tizenöt éves kor alatt a belépés továbbra is díj- és adatszolgáltatás-mentes.

Figyelem! A mérkőzések napján a klubkártya ügyintézés, valamint az esetleges válogatott mérkőzésekre történő belépőjegyek értékesítése szünetel!


A belépők személyesen megvásárolhatók elővételben Békéscsabán az Előre Székház I. emeletén található Ügyfélszolgálati Irodában (hétköznapokon – kivétel állami ünnepek – 08:00 és 16:00 óra között). A mérkőzésre való belépéshez szükséges igazolás személyes beszerzéséhez NEM kötelező klubkártya, sem személyazonosításra alkalmas igazolvány.


Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!


Kapcsolódó hivatkozás:

https://1912elore.hu/site/category/stadion/adatok/