Jegy-bérlet

Belépőjegy-bérlet árak 2023/2024-es bajnoki szezon

A belépőjegy árak egységesen érvényesek a hazai-, illetve vendég szurkolók számára.

Típus
Belépő / Ft / fő / mérkőzés
Bérlet / Ft / db
Felnőtt NB3
1000
12.000
Diák-nyugdíjas NB3
500
6.000

A megváltott bérletek bármilyen típusa érvényes a MOL Magyar Kupa hazai mérkőzéseire is.
A feltüntetett árak bruttó összegek és Magyar Forintban értendők. Az árak 21,66% ÁFA-t tartalmaznak.
A változtatás jogát fenntartjuk.

Bérlet vásárlás alkalmával mindenképpen érdemes megnézni a lelátókon a szektor-, a sor- és a székek számozását, hiszen ez jócskán meggyorsíthatja az ügyintézést! Köszönjük!

A 2023/2024-es idényben továbbra is az új (temető felőli) lelátót fogjuk használni, tehát a bérleteket és a belépőjegyeket CSAK ide lehet megváltani. A Kórház utca felőli lelátó teljes egészében lezárásra került, tehát a továbbiakban sem használhatjuk.

A Békéscsaba 1912 Előre felnőtt csapatainak mérkőzései a Kórház utcai Stadionban kerülnek megrendezésre, ahol a foglalt bérletes ülőhelyek ebben az idényben is biztosítottak lesznek.

A belépőjegy váltásához nem szükséges a személyi igazolvány bemutatása, tehát bárki vásárolhat – akár más részére is – egyszerre több jegyet, bérletet is, mindenféle személyazonosításra alkalmas dokumentum felmutatása nélkül.

Teljes árú belépőjegyet természetesen annak is váltani kell, aki csak a második félidőre érkezik – tehát ingyenes bejutás, vagy bármilyen más kedvezményes lehetőség nincs. A mérkőzések megtekintése 15 éven aluli gyermekeknek díjtalan.

Fizetés

Készpénzzel vagy bankkártyával. Utalványokat, tikketeket nem tudunk elfogadni.

A bérletek és belépők személyesen megvásárolhatók Békéscsabán az Előre Székház I. emeletén található Gazdasági Irodában (hétköznapokon – kivétel állami ünnepek – 08:00 és 16:00 óra között). A mérkőzésre való belépéshez szükséges igazolás személyes beszerzéséhez NEM kötelező klubkártya, sem személyazonosításra alkalmas igazolvány (kivételek a fokozott vagy kiemelt biztonsági minősítéssel rendelkező mérkőzések).

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM vállal felelősséget abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az aktuális mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési sajátosságokért NEM vállalhatunk felelősséget. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Kapcsolódó hivatkozás:

http://1912elore.hu/site/category/stadion/adatok/