Jegy-bérlet

Változatlan bérlet- és jegyárak a 2020/2021-es szezonban is.

Belépőjegy-bérlet árak 2020/2021-es bajnoki szezon

Megnevezés
Érvényes
Ár / Ft / db (bruttó)
Bérlet diák-nyugdíjasBajnokság, Magyar Kupa
7500
Bérlet felnőttBajnokság, Magyar Kupa
15000
Bérlet utánpótlásBajnokság, Magyar Kupa
500
Belépőjegy diák-nyugdíjasBajnokság
500
Belépőjegy felnőttBajnokság
1000
Belépőjegy VIP (ellátás nélkül)Bajnokság, Magyar Kupa
5000
Belépőjegy VIP (ellátással)Bajnokság, Magyar Kupa
10000

Az árak 21,66% ÁFA-t tartalmaznak. A változtatás jogát fenntartjuk.

Belépőjegy-bérlet vásárlási lehetőségek

 
Személyesen
klubkártyával
Személyesen
klubkártya nélkül
Online módon
klubkártyával
Online módon
klubkártya nélkül
Belépőjegyigenigennem (átmenetileg)nem (átmenetileg)
Bérletigenigennemnem

A változtatás jogát fenntartjuk.

Tájékoztatás az NB II-es bajnokság 2019/20-as szezonjára megvásárolt éves bérletek árának koronavírus járvány miatt elmaradt részarányos visszatérítésének lehetőségéről itt:

https://1912elore.hu/site/kompenzacio-berleteseinknek-20200511/

Bérlet vásárlás alkalmával mindenképpen érdemes megnézni a lelátókon a szektor-, a sor- és a székek számozását, hiszen ez jócskán meggyorsíthatja az ügyintézést! Köszönjük!

A sporttörvény újabb változásai után lényegesen egyszerűsödött a jegyvásárlás.

Az MLSZ úgy döntött, hogy a jogszabállyal összhangban a jövőben csak a kiemelt, vagy fokozott biztonsági kockázatú mérkőzéseken lesz kötelezettség a névre szóló jegyértékesítés. Az egyéb (normál besorolású) mérkőzéseken a rendező klubok dönthetnek arról, hogy működtetik-e a beléptető rendszert, és névre szólóan értékesítik-e a jegyeket. Továbbra is az ő feladatuk a rend és biztonság megteremtése. Ugyanez a szempont érvényes az MLSZ saját bonyolítású eseményeire is, azaz a normál biztonsági minősítésű hazai válogatott mérkőzéseken szurkolói kártya nélkül lehet majd jegyeket venni.

A 2020/2021-es idényben továbbra is az új (temető felőli) lelátót fogjuk használni, tehát a bérleteket és a belépőjegyeket CSAK ide lehet megváltani. A Kórház utca felőli lelátó teljes egészében lezárásra került, tehát a továbbiakban sem használhatjuk.

Kombinált és félszezon bérletek ebben az idényben SEM lesznek.

A másodosztályú bajnokságban belépőjegy váltásához nem kötelező a személyi igazolvány bemutatása, tehát bárki vásárolhat – akár bárkinek – egyszerre több jegyet is, mindenféle személyazonosításra alkalmas dokumentum felmutatása nélkül.

Klubkártya információk

A lejárt vagy elveszett, illetve teljesen új Előre klubkártyák igénylése és/vagy pótlása 1.000,- forint megfizetése ellenében lehetséges.

Tizenöt éves kor alatt a belépés továbbra is díj- és adatszolgáltatás-mentes.

Figyelem! A mérkőzések napján a klubkártya ügyintézés, valamint az esetleges válogatott mérkőzésekre történő belépőjegyek értékesítése szünetel!

A belépők személyesen megvásárolhatók elővételben Békéscsabán az Előre Székház I. emeletén található Ügyfélszolgálati Irodában (hétköznapokon – kivétel állami ünnepek – 08:00 és 16:00 óra között). A mérkőzésre való belépéshez szükséges igazolás személyes beszerzéséhez NEM kötelező klubkártya, sem személyazonosításra alkalmas igazolvány (kivételek a fokozott vagy kiemelt biztonsági minősítéssel rendelkező mérkőzések).

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Kapcsolódó hivatkozás:

https://1912elore.hu/site/category/stadion/adatok/