Szponzori ajánlat

A Békéscsaba 1912 Előre évekkel ezelőtt megkezdett munkájának, a többségi tulajdonos (Békés-Drén Kft.) érkezésének, a klubvezetés, a mindenkori szakmai stáb és az akadémia szisztematikus tevékenységének köszönhetően újra a dél-alföldi régió meghatározó csapata lett. Az együttes fejlődése és az elért eredmények azt igazolják, hogy a befektetett energia, elhivatottság, a folyamatos infrastrukturális fejlesztések, a rekonstrukciók, valamint az utánpótlás nevelés újragondolása megtérülni látszik. A 2014/2015-ös szezon őszi szakaszát a bajnoki tabella 2. helyén zártuk, a szezon végén pedig tíz év után újra a legmagasabb osztályba léphettünk. A csapat rendszeresen részt vesz a Magyar Kupa sorozatban is, ahol a 2015/2016-os szezonban egészen az elődöntőig menetelt. Egy év NB I-es szereplés után, a másodosztályban szerepel csapatunk.

1912elore_promocios_plakat_web

Kiemelt médiaérdeklődés övezi az együttes mindennapjait, számtalan elektronikus és nyomtatott újságcikk, valamint rádiós-, televíziós riport számol be a klubnál történt eseményekről. Az internetes megjelenésre és az információk ilyen módon történő közlésére kiemelt figyelmet fordítunk és joggal állíthatjuk, hogy a régió egyedülálló látogatottsági adataival büszkélkedhetünk. Az országos média több, a klubbal kapcsolatos eseménnyel kiemelt formában foglalkozott. Példaértékű, hogy a 2015. március 31-én megrendezett Békéscsaba 1912 Előre – Vasas FC pályaavató rangadót, telt ház előtt, hatalmas sikerrel tudtuk lebonyolítani és ismét közel 5.000 szurkoló és érdeklődő látogatott ki a Kórház utcai stadionba. Jótékonysági aktivitások, iskolai látogatások és sok-sok egyéb rendezvényen való részvétel erősíti csapatunk jó hírét és hírnevét.

Sportbeli céljaink eléréséhez olyan Támogatókat szeretnénk megnyerni, akik a labdarúgás remek marketing eszközeit fel szeretnék használni cégük, termékeik, rendezvényeik és szolgáltatásaik népszerűsítésére. A tudatos szakmai munkát folytató, ismét hatalmas szurkolótáborral, a médiában gyakran szereplő csapatunk alkalmas lehet vállalkozások marketing-munkájának teljes körű támogatására.

line_purple

Médiamegjelenés

Támogatóinknak, együttműködő partnereinknek kitűnő megjelenési lehetőséget biztosítanak az általunk szervezett események, bajnoki mérkőzések. A Kórház utcai stadionban és a csapat felszerelésein rendelkezésre álló széles körű reklámfelületek kitűnő promóciós lehetőséget jelentenek, a mérkőzések keretében folyamatosan lehetőség van akciók szervezésére, kitelepülésre, a termékek és a szolgáltatások megismertetésére. A belépők, bérletek, a plakátok, valamint a csapat kiadványai több ezer szurkolóhoz eljutnak egy idényben, a hangos reklám és weboldalunk segítségével a szurkolók célirányosan találkozhatnak a Támogatók üzeneteivel. Médiapartnereink segítségével média-megjelenéshez juthatnak Szponzoraink, az egy-egy alkalommal történő kezdőrúgás elvégzése pedig megkülönböztetett figyelmet biztosít számukra. Szponzoraink számára egy időpontban lehetőséget biztosítunk, hogy a stadion új konferencia termében ügyfél-találkozót tartsanak és az adott mérkőzésre meghívják üzleti partnereiket.

A csapat tagjai és vezetői szívesen vesznek részt a Támogató partnerek programjain, ezáltal oda irányítva a szurkolók és a sajtó figyelmét is. Amennyiben a leírtak felkeltették érdeklődését és vállalkozásuk szívesen lenne a régió egyik meghatározó csapatának üzleti partnere, részletes információkkal készségesen állunk rendelkezésére.

E-mail: 1912elore(at)1912elore.hu

Telefon: +36 66 637 787

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!