Szponzori ajánlat

A Békéscsaba 1912 Előre a hét évvel ezelőtt megkezdett munkának, a többségi tulajdonos (Békés-Drén Kft.) érkezésének, valamint a 2014 júniusában szerződtetett új szakvezetésnek köszönhetően újra a dél-alföldi régió meghatározó csapata lett. Az együttes fejlődése és az elért eredmények azt igazolják, hogy a befektetett energia, elhivatottság, a folyamatos infrastrukturális fejlesztések, a rekonstrukciók, valamint az utánpótlás nevelés újragondolása megtérülni látszik. A 2014/2015-ös szezon őszi szakaszát a bajnoki tabella 2. helyén zártuk, a szezon végén pedig tíz év után újra a legmagasabb osztályba léphettünk. A csapat rendszeresen részt vesz a Magyar Kupa sorozatban is, ahol a 2015/2016-os szezonban egészen az elődöntőig menetelt. Egy év NB I-es szereplés után, a 2016/2017-es szezonban ismét a másodosztályban szerepel csapatunk.

1912elore_promocios_plakat_web

Kiemelt médiaérdeklődés övezi az együttes mindennapjait, számtalan elektronikus és nyomtatott újságcikk, valamint rádiós-, televíziós riport számol be a klubnál történt eseményekről. Az internetes megjelenésre és az információk ilyen módon történő közlésére kiemelt figyelmet fordítunk és joggal állíthatjuk, hogy a régió egyedülálló látogatottsági adataival büszkélkedhetünk. Az országos média több, a klubbal kapcsolatos eseménnyel kiemelt formában foglalkozott. Példaértékű, hogy a 2015. március 31-én megrendezett Békéscsaba 1912 Előre – Vasas FC pályaavató rangadót, telt ház előtt, hatalmas sikerrel tudtuk lebonyolítani és ismét közel 5.000 szurkoló és érdeklődő látogatott ki a Kórház utcai stadionba. Jótékonysági aktivitások, iskolai látogatások és sok-sok egyéb rendezvényen való részvétel erősíti csapatunk jó hírét és hírnevét.

Sportbeli céljaink eléréséhez olyan Támogatókat szeretnénk megnyerni, akik a labdarúgás remek marketing eszközeit fel szeretnék használni cégük, termékeik, rendezvényeik és szolgáltatásaik népszerűsítésére. A tudatos szakmai munkát folytató, ismét hatalmas szurkolótáborral, a médiában gyakran szereplő csapatunk alkalmas lehet vállalkozások marketing-munkájának teljes körű támogatására.

Figyelem! A csomag- és árváltoztatás jogát fenntartjuk. Egyedi igények felmerülése esetén személyre szabott árajánlatot adunk!

Bemutató az általunk kínált reklámlehetőségekből:

Letöltés (PDF, 1.97MB)

line_purple

Médiamegjelenés

Támogatóinknak, együttműködő partnereinknek kitűnő megjelenési lehetőséget biztosítanak az általunk szervezett események, bajnoki mérkőzések. A Kórház utcai stadionban és a csapat felszerelésein rendelkezésre álló széles körű reklámfelületek kitűnő promóciós lehetőséget jelentenek, a mérkőzések keretében folyamatosan lehetőség van akciók szervezésére, kitelepülésre, a termékek és a szolgáltatások megismertetésére. A belépők, bérletek, a plakátok, valamint a csapat kiadványai több ezer szurkolóhoz eljutnak egy idényben, a hangos reklám és weboldalunk segítségével a szurkolók célirányosan találkozhatnak a Támogatók üzeneteivel. Médiapartnereink segítségével média-megjelenéshez juthatnak Szponzoraink, az egy-egy alkalommal történő kezdőrúgás elvégzése pedig megkülönböztetett figyelmet biztosít számukra. Szponzoraink számára egy időpontban lehetőséget biztosítunk, hogy székházunk felújított, színvonalas konferencia termében ügyféltalálkozót tartsanak és az adott mérkőzésre meghívják üzleti partnereiket.

A csapat tagjai és vezetői szívesen vesznek részt a Támogató partnerek programjain, ezáltal oda irányítva a szurkolók és a sajtó figyelmét is. Amennyiben a leírtak felkeltették érdeklődését és vállalkozásuk szívesen lenne a régió egyik meghatározó csapatának üzleti partnere, részletes információkkal készségesen állunk rendelkezésére.

E-mail: 1912elore(at)1912elore.hu

Telefon: +36 66 637 787

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!