Válts belépőjegyet Előre!

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 129 másodperc.

Felhívjuk szurkolóink, vendégeink és az érdeklődők figyelmét, hogy érdemes elővételben megváltani a 2023. március 5-én (vasárnap) 14:00 órától megrendezésre kerülő Békéscsaba 1912 Előre – Szeged-Csanád Grosics Akadémia Merkantil Bank NB II Liga 2022/2023. 26. forduló bajnoki labdarúgó mérkőzésre!

Mivel az érdeklődés már most igen jelentős – ami a dél-keleti rangadó kapcsán teljes mértékben érthető is -, így mindenképpen javasoljuk, hogy váltsák meg előre belépőjüket, hogy elkerülhessék a felesleges sorban állást! Az Előre Székház első emeletén található gazdasági irodában munkanapokon 08:00 és 16:00 óra között lehet megvásárolni a hazai szektorokba érvényes jegyeket. A mérkőzés biztonsági szempontból alap fokozatú, így mindenféle azonosítás nélkül lehet belépőjegyet váltani – azaz nem szükséges hozzá személyazonosításra alkalmas igazolvány. Egy személy akár több jegyet is vásárolhat egyszerre, tehát nincs semmiféle limitáció. A megváltott szezonbérletek természetesen érvényesek. A mérkőzés napján a pénztárak 12:00 órakor, tehát két órával a meccs kezdési időpontja előtt nyitnak majd. Figyelem: amennyiben megtelik a lelátó, tehát amikor annyi belépőjegy kerül eladásra ahány szabad ülőhely rendelkezésre áll, akkor a pénztárak bezárnak és már nem fogunk tudni több látogatót beengedni!

Online módon NEM értékesítjük a belépőjegyeket és Békéscsabán elővételben kizárólag a hazai szektorokba lehet jegyet vásárolni! A vendég szektorba csak a mérkőzés előtt az 1-es kapunál (vendég) található pénztárnál lesz lehetőség.

Figyelmükbe ajánljuk az alábbi kapcsolódó hivatkozásokat, melyek segítségével weboldalunkon minden szükséges információt részletesen és mindenre kiterjedően elérhetnek.

Töltsük meg a lelátót és szurkoljunk együtt a srácoknak! Ne maradj otthon, nem érdemes!

Hajrá Lilák!


Stadion információk:
http://1912elore.hu/site/stadion-adatok/

Pályarendszabályok:
http://1912elore.hu/site/palyarendszabalyok/

Transzparensek használata:
http://1912elore.hu/site/transzparensek-hasznalata/

Bérlet- és belépőjegy információk:
http://1912elore.hu/site/jegy-berlet/