Jegy-bérlet

Javasoljuk, hogy mindenképpen olvassák el a lejjebb található tájékoztatót!

Belépőjegy-bérlet árak 2018/2019-es bajnoki szezon

Megnevezés
Érvényes
Ár / Ft / db (bruttó)
Bérlet diák-nyugdíjasBajnokság, Magyar Kupa
7500
Bérlet felnőttBajnokság, Magyar Kupa
15000
Belépőjegy diák-nyugdíjas
(online)
Bajnokság
400
Belépőjegy diák-nyugdíjas
(személyesen elővételben vagy a mérkőzés napján)
Bajnokság
500
Belépőjegy felnőtt
(online)
Bajnokság
800
Belépőjegy felnőtt
(személyesen elővételben vagy a mérkőzés napján)
Bajnokság
1000

Az árak 21,66% ÁFA-t tartalmaznak.

line_purple

Belépőjegy-bérlet vásárlási lehetőségek

 
Személyesen
klubkártyával
Személyesen
klubkártya nélkül
Online módon
klubkártyával
Online módon
klubkártya nélkül
Belépőjegy-igenigennem
Bérlet-nemnemnem

line_purple

Bérlet- és/vagy elővételes belépőjegy vásárlás alkalmával mindenképpen érdemes megnézni a lelátókon a szektor-, a sor- és a székek számozását, hiszen ez jócskán meggyorsíthatja az ügyintézést! Köszönjük!

A sporttörvény előírásai értelmében, a bérletekkel egyértelműen és egyedien azonosíthatónak kell lennie az azt használó szurkolónak, így a vásárlás alkalmával rögzítjük a tulajdonos adatait. Bérletek váltásával továbbra is foglalhatók az ülőhelyek a lelátókon. A foglalt helyeket ebben a szezonban egy-egy a székeken elhelyezett matricával is jelölni fogunk. A 2018/2019-es idényben átmenetileg (az új lelátó átadásáig) visszatérünk a mechanikus jegyértékesítési formához. Ez annyit jelent, hogy a jegyeket nem számítógéppel nyomtatjuk, hanem előre elkészített tikettek kerülnek értékesítésre. Természetesen az online módon történő kedvezményes vásárlás (csak klubkártyával) továbbra is zavartalanul működik majd.

Kombinált és félszezon bérletek ebben az idényben NEM lesznek és az esetleges, hazai Magyar Kupa mérkőzésekre ingyenes lesz a belépés.

A másodosztályú bajnokságban belépőjegy váltásához nem kötelező a személyi igazolvány bemutatása, tehát bárki vásárolhat – akár bárkinek – egyszerre több jegyet is, mindenféle személyazonosításra alkalmas dokumentum felmutatása nélkül.

A lejárt vagy elveszett, illetve teljesen új Előre klubkártyák igénylése 1.000,- forint megfizetése ellenében lehetséges.

Tizenöt éves kor alatt a belépés továbbra is díj- és adatszolgáltatás-mentes.

Figyelem! A mérkőzések napján a klubkártya ügyintézés, valamint az esetleges válogatott mérkőzésekre történő belépőjegyek értékesítése szünetel!

line_purple

A belépők személyesen megvásárolhatók elővételben Békéscsabán az Előre Székház I. emeletén található Ügyfélszolgálati Irodában (munkanapokon 08:00 és 16:00 óra között). Békéscsabán kívül a Ticket Express jegyirodákban. A mérkőzésre való belépéshez szükséges igazolás személyes beszerzéséhez NEM kötelező klubkártya, sem személyazonosításra alkalmas igazolvány.

line_purple

line_purple

Online jegyvásárlás itt:
http://meccsjegy.mlsz.hu/

Klubkártya információk itt:
http://1912elore.hu/site/category/elore-klubkartya/

line_purple

Print Friendly, PDF & Email