Tiszakécskei LC – Békéscsaba 1912 Előre

Merkantil Bank NB II Liga 2022/2023. 18. forduló

Tiszakécskei LC – Békéscsaba 1912 Előre

2-0 (1-0)

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. november 27. (vasárnap) 15:00 óra

Helyszín: Tiszakécskei Városi Sportcentrum

Cím: 6060 Tiszakécske, Szabolcska Mihály utca 42.

Játékvezető: Nagy Róbert

Asszisztensek: Márkus Tamás, Berényi Ákos

Tartalék játékvezető: Rúsz Márton

Tiszakécske: Halasi Péter, Végső Előd Zalán, Csáki Róbert. Zamostny Balázs, Balázs Benjámin, Kiss Norbert, Szekér Ádám, Farkas Norbert, Vachtler Csaba, Horváth Zoltán, Geiger Norbert Attila. Cserék: Antal Botond, Oláh Máté Sándor, Máté Zsolt, Winkler András, Vólent Roland, Lovas Andor, Pongrácz Viktor, Kiprich Dávid József, Gyurján Bence, Balajti Ádám. Átlagéletkor: 27 év.
Vezetőedző: Klausz László

Békéscsaba: Krnács Richárd, Farkas Márk, Kitl Miklós, Zvara Levente Mátyás, Ilyés Tamás, Mikló Roland, Fazekas Lóránt, Czékus Ádám, Bora György, Horváth Péter, Puskás Gábor Sándor. Cserék: Bukrán Erik, Lukács Raymond Barna, Zádori Krisztián, Máris Dominik, Albert István, Hodonicki Márk, Hamed Yasin, Komáromi Csongor, Szabó Csaba, Talpalló Norbert Lajos. Átlagéletkor: 24 év.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Horváth Zoltán (6. perc), Geiger Norbert Attila (46. perc).

 Sárga lapok: Szekér Ádám (29. perc), Balázs Benjámin (45. perc), Vachtler Csaba (58. perc), Mikló Roland (84. perc).

A csabaiak úgy léptek pályára alsóházi riválisuk otthonában, hogy egy győzelemmel hosszú idő után elléptek volna a kieső helyekről. Ehhez képest rosszul kezdődött a mérkőzés Brlázs Gábor együttesének: a 6. percben Horváth Zoltán 6 méterről egy lecsorgó labdát bombázott a léc alá (1-0). A lilák a 29. percben egyenlíthettek volna, de a baloldali beadásra érkező Czékus Ádám a felső kapufát találta el, így a szünetre maradt az egygólos hazai előny.

Fotó: Sipos Bence

Az elsőhöz hasonlóan a második játékrész sem kezdődött jól csabai szempontból: a 46. percben Farkas Norbert beadása után Geiger Norbert lőtt a békéscsabai kapuba (2-0). Ezzel gyakorlatilag el is dőlt az összecsapás: a vendégek ugyan cserékkel frissítetek, de a folytatásban a szépítés sem sikerült.

Klausz László: – Nagyon kevés olyan periódus volt a mérkőzésen, amit nem úgy hajtottak végre a játékosok, ahogy azt előzetesen terveztük. Az első és a második félidő között különbség volt, hogy szerkezetet és taktikai elképzelést kellett váltani. Az első félidőben jól működött a letámadásunk, nem is tudott az ellenfelünk helyzetbe kerülni. A második félidőben jöttek be nálunk az alacsonyabb és gyorsabb játékosok, visszaálltunk és szűkítettük a területeket.

Brlázs István Gábor: – Mindkét félidőt rosszul kezdtük, ez megpecsételte a sorsunkat. Eljutottunk helyzetekig, de csak kapufát tudtunk rúgni. Megérdemelten nyert a hazai csapat, annak ellenére, hogy játékban tudtuk azt a szintet hozni, amit ők.

A Tiszakécske 2-0-s győzelmével fellépett a 14. helyre, míg a Békéscsaba maradt a 18. pozícióban. Brlázs Gábor csapata egy hét múlva, december 4-én az FC Ajkát fogadja a Kórház utcai stadionban.

Információk:

A mérkőzésre érvényes belépőjegyek ára egységesen 1.000 Ft / fő, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan. Kapunyitás 14:00 órakor. A békéscsabai szurkolók a Strand utcai bejárat felől léphetnek be a vendég szektorba.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/462296892695930

Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!