Tavaszi nyeremények a hazai mérkőzéseken

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 136 másodperc.

Gyere meccsre, szurkolj és nyerj egy lila-fehér ajándékot!

A Békéscsaba 1912 Előre elindítja tavaszi nyereményjátékát a 2023. április 2-án (vasárnap) 16:00 órától megrendezésre kerülő HR-Rent Kozármisleny elleni mérkőzésen.

A játékban való részvétel feltétele, hogy személyesen kilátogass a hátralévő öt hazai mérkőzés bármelyikére, valamint rendelkezz érvényes belépőjeggyel vagy bérlettel!

A 2022/2023-as szezon hazai mérkőzésein, a jelenlévő bérletes szurkolóink között egy-egy lila-fehér színű, a klub címerével, valamint csapatunk tagjainak aláírásával ellátott labdát, belépőjeggyel érkező szurkolóink között pedig egy-egy csapatunk minden tagja által aláírt csapatzászlót sorsolunk ki. A sorsolás eredményét a mérkőzések félidei szünetében, a hangosbemondóból tudhatják meg és a játékoskijárónál, kollégánktól vehetik majd át nyereményüket.

Labda

Felhívjuk figyelmüket, hogy a játékban kizárólag a felnőtt és diák-nyugdíjas belépőjegyek és bérletek vesznek részt. A tisztelet-, illetve VIP belépővel rendelkező vendégeink belépői nem vesznek részt a sorsolásokon. A sorsolás az értékesített belépőjegyek, illetve bérletek sorszámai alapján történik. Bérletes szurkolóink mindegyik mérkőzés sorsolásán részt vesznek, tehát szerencsés esetben akár többször is nyerhetnek. A nyereményeket az adott mérkőzés végéig lehet átvenni, később már nem. Ha egy-egy nyeremény esetleg megmarad valamelyik meccsen, a következőn pluszban kisorsoljuk. A sorsoláson való részvétel, illetve a belépők sorszámai nem köthetők konkrét személyekhez, tehát a sorszámok alapján nem tudhatjuk előre, hogy név szerint ki lesz a nyertes, ez csak akkor derülhet ki, ha az illető jelentkezik a nyereményért. A nyeremény átvételének egyetlen feltétele, hogy bemutasd a sorsoláson kihúzott sorszámhoz tartozó belépőjegyet, illetve bérletet. Meghirdetett játékunk kizárólag a másodosztályú, hazai bajnoki mérkőzésekre érvényesek.

A részvétellel automatikusan elfogadod a játékszabályzatot és a Békéscsaba 1912 Előre Futball Zrt. adatkezelési elveit. A változtatás jogát fenntartjuk, jogorvoslati lehetőségnek nincs helye.

Hajrá Lilák!