Méhkeréki SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

mehkerek_se_150

NB III. Közép csoport 2016/2017. 19. forduló

Méhkeréki SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

0-2 (0-0)

Időpont: 2017. február 19. (vasárnap) 14:00 óra

Helyszín: Méhkeréki Sportpálya

Cím: 5726 Méhkerék, Dankó u.

Játékvezető: Antal Péter

Asszisztensek: Szvetnyik Bence, Sebestyén László

Méhkerék: Nagy Bálint Antal, Boros Ádám, Furár Róbert Tibor, Fülöp Tibor, Hajdu Zsolt, Kovács György, Ruzsa Szabolcs, Ruzsa Zoltán, Sztojka Ádám, Vincze Dániel, Wéber László. Cserék: Hegedűs Ervin, Knyihár Dániel, Komlósi Miklós, Krajcs Gábor, Kristóf Gergő, Pojendán Csaba.
Vezetőedző: Bíró Róbert

Békéscsaba: Hrabina Alex, Babinyecz Balázs, Beszterczei Attila, Birtalan Botond, Kálmán Szilárd, Kmetykó Kevin, Oláh László Dávid, Pilán Márkó, Szalai Dániel, Tóth Dániel, Zelenyánszki László. Cserék: Baráth Bence, Ilyés Tamás, Konyecsni Zoltán, Kun László Dávid, Mácsai László, Szajkó Dévald Márk, Tóth Gergő Attila.
Vezetőedző: Szenti Zoltán

Gólszerzők: Ilyés Tamás (78. perc), Beszterczei Attila (81. perc).

Sárgalapok: Babinyecz Balázs (13. perc), Hajdu Zsolt (32. perc), Fülöp Tibor (39. perc).

line_purple

A csabaiak kezdték élénkebben a mérkőzést, később alább hagyott az aktivitásuk és a hazaiak vették át az irányítást, komoly helyzet azonban az első 45 perc során egyik oldalon sem adódott. Szünet után is változatos mezőnymunka folyt, mindkét védelem jól állt a lábán, semmi nem utalt arra, hogy a végjátékban a vendégek felülkerekednek majd. A 78. percben egy szöglet utáni fejest Nagy Bálint bokszolt a mezőnybe, a labda Ilyés elé pattant, aki közelről a kapu közepébe helyezett, 0–1. A 81. percben Birtalan lőtt kapura 20 méterről, a labda a felső lécről Beszterczeihez hullott, aki az ötös magasságából bebiztosította a csabaiak győzelmét, 0–2.

Bíró Róbert: – A szerencsésebb fél megérdemelt győzelmet aratott. Egyszer jó lenne már élvezni a hazai pálya előnyét! A csapat hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok, dolgozunk tovább!

Szenti Zoltán: – Játékra alig volt alkalmas a pálya. Mindkét csapat nagyot küzdött a három pont megszerzése érdekében és úgy érzem, hogy a második félidei játékunk alapján megérdemelten nyertünk.

line_purple

Második csapatunk 2017. február 19-én (vasárnap) 14:00 órától újra megkezdi a pontvadászatot és a bennmaradásért vívott harcot az NB III. Közép csoportjának 2016/2017-es tavaszi szezonjában.

20170120_elore_mehkerek_11

Szenti Zoltán neveltjei a 19. fordulóban a bajnoki tabella jelenlegi 12. helyezettjéhez, Méhkerékre látogatnak. Vendéglátónk mérlege 18 lejátszott mérkőzés után 6 győzelem, 3 döntetlen és 9 vereség, amely mínusz hatos gólkülönbséggel és 21 bajnoki egységgel párosul. Csapatunk számára a vezetőség egyértelműen a bennmaradást tűzte ki célul, így az elsődleges feladat a hátrány ledolgozása – hiszen pillanatnyilag öt pontnyi távolságban van a számunkra már megfelelő, 16. hely. Tekintettel arra, hogy első csapatunk bajnoki nyitánya elmarad, így valószínűsíthető több olyan visszajátszó is, akikkel kiegészülve jóval szigorúbb felállásban léphetünk pályára. Hétközben szóba került az időjárási körülmények és a pályák állapota miatt, hogy a bajnokit Gyulán rendezzék meg, de mint kiderült – azzal sem lett volna előrébb senki, így aztán maradt az eredeti helyszín. Az MLSZ február elején egy elnökségi határozattal (ELN-3/2017. 02.02.) rukkolt elő, melynek értelmében a februári mérkőzések – megfelelő kérelem és dokumentáció benyújtása esetén – akár műfüves pályákon is megrendezhetők. Ennek elmaradása esetén marad a bevett szisztéma, mely szerint a helyszínen, a sporik döntik el, hogy az adott körülmények alkalmasak-e mérkőzések lebonyolítására.

Harmadosztályó együttesünk kiváló felkészülési szériát produkált, hiszen a hét lejátszott edzőmérkőzés mérlegét nyugodtan kitehetjük az ablakba: 6 győzelem, 1 vereség, 38 rúgott és mindössze 6 kapott góllal szummázhatjuk az eredményeket. A Méhkeréki SE csapatával január 20-án már összemértük magunkat, akkor 5-3 arányban maradt alul Bíró Róbert együttese. Az NB III. Közép csoportjának 19. fordulójának küzdelmei már február 18-án (szombaton) megkezdődnek – aznap 3 mérkőzést is megpróbálnak megrendezni, majd február 19-re (vasárnap) a hátralévő 6 meccs marad.

Szenti Zoltán: – Január második hetében láttunk munkához, hathetes felkészülésen vagyunk túl és a meglehetősen mostoha időjárás ellenére maradéktalanul elvégeztük a munkát. A felkészülési meccsek tapasztalata azt diktálja, hogy a játékosok fizikálisan rendben vannak, igazából az eredményességre sem panaszkodhatok, viszont az előadás soha sem hasonlítható össze a próbákkal. Egyetlen új labdarúgónk van, a Dévaványáról igazolt Kovács Ferenc, aki több poszton is bevethető. Tizenöt játékos alkotja a keretünket, hozzájuk jönnek még azok, akik az első csapatnál nem jutnak szerephez az adott hétvégén. Ha minden jól megy és nem lesznek sérülések, eltiltások, akkor rendszeresen több labdarúgóra is számíthatok, ami természetesen csak előnyünkre válhat. Az ősz folyamán jó pár pontot elpazaroltunk, mert több esetben is nyertnek tűnő mérkőzést adtunk döntetlenre, ezen mindenképpen változtatnunk kell. Ott szeretnénk folytatni, ahol az ősszel befejeztük. Minden mérkőzésen a győzelem elérését tűzöm ki a csapat elé, így lesz ez vasárnap is, erre a keretünk alkalmas lesz. Méhkeréken megkönnyíti a dolgom, hogy az NB II-es együttesünk vasárnapi mérkőzése elmarad, ezáltal több fiatal tud visszajátszani.

line_purple

Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1098714150237388/

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás