Szarvasi FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

Megyei I. osztály 2018/2019. 30. forduló (rájátszás 8.)

Szarvasi FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

3-5 (0-3)

Időpont: 2019. május 21. (kedd) 17:00 óra

Helyszín: Erzsébet-ligeti sporttelep

Cím: 5540 Szarvas, Erzsébet-liget

Játékvezető: Mihálik Pál

Asszisztensek: Juhász Lajos, Kovács Antal

Szarvas: Lévai Balázs, Polonszki Martin, Zima Dániel, Kiri Bence, Klimaj Zoltán, Furár Róbert Tibor, Kukovecz Dániel, Magyar Martin Pál, Sztojka Ádám, Medvegy Ákos Martin, Szikora Milán. Cserék: Kasik Viktor, Viszkok Dániel, Kriska Norbert, Körösfalvi Kristóf, Farkas Norbert, Takács János Dávid.
Vezetőedző: Rétes Pál

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Dávid Zoltán Gergő, Nyéki Boldizsár, Ilyés Tamás, Mácsai László, Balog Zsolt, Tóth Dániel, Kovács Tamás, Pusztai András, Borbély Zsombor, Máris Dominik. Cserék: Baráth Bence, Bán Benedek, Szabó Zsombor, Fodor Zsombor, Zsilinszki Martin, Varga Tamás Károly, Kmetykó Márk.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Gólszerzők: Kukovecz Dániel – öngól (11. perc), Tóth Dániel (20., 31. és 85. perc), Furár Róbert Tibor (54., 78. és 83. perc), Varga Tamás Károly (92. perc).

Sárga lapok: Kukovecz Dániel (23. perc), Medvegy Ákos Martin (25. perc), Pusztai András (54. perc), Polonszki Patrik (86. perc).

A szarvasiak Amatőr Kupa döntője miatt keddre maradt a felsőházi rájátszás 8. fordulójának záró mérkőzése a Megyei I. osztályú bajnokságban. A bronzéremért harcoló Körös-parti együttes a bajnoki címre pályázó Előre fiataljait látta vendégül. A két csapat nyolc góllal, változatos játékkal és izgalmas finissel szolgálta ki szépszámú publikumot.

A lila-fehérek hatékonyabb első félidei játékukkal tekintélyes előnyt szereztek, köszönhetően egy balszerencsés öngólnak, valamint Tóth Dániel kapu előtti határozottságának, aki két esetben is mattolta a szarvasiakat. A háromgólos előny és a játék képe a második félidőre nem sok jót sejtetett a Körös-parti gárda számára, akik azonban rácáfoltak a kétkedőkre. Furár Róbert eredményességének köszönhetően, a második félidő elején sikerült szépíteniük. Változatos volt a játék, mindkét oldalon adódtak nagy lehetőségek. A vendégek lezárhatták volna a meccset, de két esetben is a kapufát találták telibe és emiatt kis híján bűnhődniük kellett. Az utolsó negyedórához érkezve ugyanis Furár Róbert kétszer is megvillant és egalizált. A hazaiak öröme nem tarthatott sokáig, mert 2 perccel később büntetőből ismét vezetést szerzett a liláknak Tóth Dániel. A végjátékban mindent egy lapra feltéve kitámadtak a hazaiak, a hosszabbításban egy szögletnél még a kapusuk is felment üdvözölni kollégáját, de ez lett a vesztük, mert egy kontrából Varga Tamás a félpályáról indulva egyedül vezethette be az üres kapuba a labdát, kialakítva a végeredményt.

Győzelmével az Előre ledolgozta hátrányát a listavezető Körösladánnyal szemben, a két gárda szombaton 17:00 órától a Kórház utcában vívja a bajnoki döntőnek beillő rangadóját. A szarvasiakat továbbra is 4 pont választja el a dobogón álló Kondorostól.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube

Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1190819687758619/

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás