OMTK-ULE 1913 – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 231 másodperc.

Megyei I. osztály 2019/2020. 7. forduló

OMTK-ULE 1913 – Békéscsaba 1912 Előre II.

0-8 (0-3)

Időpont: 2019. szeptember 27. (szombat) 19:00 óra

Helyszín: Orosháza Utánpótlás Sportközpont

Cím: 5904 Orosháza, Gyopárosi út 3.

Játékvezető: Farkas Csaba Zsolt

Asszisztensek: ?????

OMTK: Lévai Balázs, Dajcs György, Kasuba Dániel, Selmeczy Kevin, Harangozó Krisztián István, Szabó Áron Péter, Mazán Norbert János, Barna Márton, Takács Márk Csaba, Simon Róbert, Kukovecz Dániel. Cserék: Deli Lajos Patrik, Bónus Ádám, Rácz Adrián Márk, Kolozsvári János, Marunák Levente.
Vezetőedző: Kvasznovszky József

Békéscsaba: Nagy Szabolcs, Zahorán Balázs, Dávid Zoltán Gergő, Kmetykó Márk, Fodor Zsombor, Molnár János, Mácsai László, Balog Zsolt, Váradi Ádám, Ilyés Tamás, Bán Benedek. Cserék: Jakab Gábor, Pap Szabolcs, Bukor Zoltán Márk, Gigacz Ákos Lázár, Csicsely János, Kasik Ákos.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Gólszerzők: Váradi Ádám (22. perc), Mácsai László (36. perc), Molnár János (38. perc), Ilyés Tamás (64., 67., 70. és 84. perc), Bukor Zoltán (81. perc).

Sárga lapok: Selmeczy Kevin (19. perc), Váradi Ádám (40. perc), Harangozó Krisztián István (40. perc), Kmetykó Márk (74. perc), Kasuba Dániel (85. perc).

A házigazdák csak az első félidő derekáig tudták tartani a lépést az Előrével, amelynek a jelek szerint jót tett az előző heti pihenő és a körösladányi vereség után visszatért a megfelelő irányba.

A meccs első negyedében nem tűnt úgy, hogy végül ekkora különbség mutatkozik majd a felek között. Bár jobbára a vendégek domináltak, Váradi találata után sem nyugodhatott meg a vendég csapat. A félidő vége előtt azonban elég volt két gyors figyelmetlenség hazai részről és behozhatatlan előnyre tettek szert a Lilák.

A reménytelennek tűnő helyzet a második félidőre mintha kedvüket is szegte volna az orosháziaknak. Az előréseknek viszont minden összejött. Ilyés tartja remek formáját és góljaival nagymértékben hozzájárult a Békéscsaba eredményességéhez.

Brlázs István Gábor: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, de csak a félidő felénél szereztük meg a vezetést. A negyedik gólunk teljesen megtörte az ellenfelet, sorra vezettük a veszélyes támadásokat és magabiztosan nyertünk. A második félidő elejét leszámítva, végig irányítottuk a mérkőzést. Letámadásunk hatékony volt, rengeteg labdát szereztünk az ellenfél térfelén. Sokat birtokolva a labdát látványos támadójátékot produkált a csapat. Ki kell emelni az első felnőtt mérkőzését játszó Nagy Szabolcsot, akinek nagy bravúrt nem kellett ugyan bemutatni, de meglepő magabiztossággal látta el feladatát, lábbal is – hiba nélkül. Könnyebb egy megnyert mérkőzésbe bejönni, de ne vegyük el az érdemet a cseréktől sem, akik kifejezetten jól szálltak be.

A forduló már pénteken este elkezdődik, az Orosháza ugyanis villanyfénynél fogadja az Előre második együttesét.

Brlázs István Gábor: – Mindenképpen a három pont megszerzésének jegyében kelünk útra pénteken. Hiányzónk nem lesz, így vélhetően nem sok helyen kell változtatnom a Ladányban pályára lépő csapaton. Láttam az orosháziak Szarvas elleni meccsét, amelyről azt mondhatom, hogy nyílt sisakos küzdelemben maradtak alul. Fizikálisan jó állapotban vannak, éppen ezért nehéz mérkőzésre számítok, ennek ellenére nekünk csak a győzelem lehet elfogadható eredmény.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/503608497092994/