Kecskeméti TE – Békéscsaba 1912 Előre

Merkantil Bank NB II Liga 2021/2022. 32. forduló

Kecskeméti TE – Békéscsaba 1912 Előre

4-1 (1-0)

A MÉRKŐZÉS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS MEGTEKINTHETŐ!

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. április 10. (vasárnap) 17:00 óra

Helyszín: Széktói Stadion

Cím: 6000 Kecskemét, Csabay Géza krt.

Játékvezető: Móri Tamás

Asszisztensek: Bede Tamás, Nagy Viktor

Tartalék játékvezető: Radványi Ádám

Kecskemét: Varga Bence, Buna Gábor, Lukács Dániel, Szalai Gábor Sándor, Szabó Alex, Vágó Levente Martin, Lipcsei Ádám, Ryashko Mykhaylo, Nagy Krisztián, Szuhodovszki Soma, Hadaró Valentin. Cserék: Cseh Balázs, Tóth Dávid, Grünwald Attila, Győri Ábel Zsolt, Katona Bálint Lajos, Tóth Barna, Gál Szabolcs, Szökrönyös Dániel, Gyári Benjámin.
Vezetőedző: Szabó István László

Békéscsaba: Winter Dániel, Farkas Márk, Lukács Raymond Barna, Nikola Pantovic, Bor Dávid Ferenc, Váradi Ádám, Máris Dominik, Király Patrik, Fazekas Lóránt, Bora György, Puskás Gábor Sándor. Cserék: Czinanó Antal Áron, Kitl Miklós, Szabó Péter, Mikló Roland, Babinyecz Balázs, Sipos Gábor, Tóth Dániel, Hodonicki Márk, Farkas Botond Gergő, Varga Szabolcs, Horváth Péter.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

 Gólszerzők: Szuhodovszki Soma (13. perc), Máris Dominik (66. perc), Tóth Barna (70. perc), Lukács Dániel (90. perc), Szalai Gábor (92. perc).

 Sárga lap: Nikola Pantovic (76. perc), Tóth Dániel (79. perc), Nagy Krisztián (86. perc).

A gólgazdag mérkőzésen már a 13. percben vezetést szereztek a hazaiak: bár Buna először a lécet találta el, a kipattanót azonban Szuhodovszki közelről a hálóba fejelte (1–0). A folytatásban egyik csapat sem maradt lehetőségek nélkül, a félidő második felében többnyire az Előre próbálkozott, újabb gól nélkül.

A második félidőben már egészen más képet mutatott a játék, nem utolsósorban azért, mert a Békéscsaba egyenlített: a 67. percben Lukács kiugratása után Máris lőtt a jobb alsóba (1–1). A Kecskemét nem hagyta válasz nélkül a viharsarkiak eredményes támadását. A gyors választ a csereként beálló Tóth Barna fejese jelentette, aki a szintén csere Grünwald balról érkező beadását értékesítette öt méterről a kapu jobb oldalába (2–1).

Bár a mérkőzés hátralévő része nem telt eseménytelenül, de újabb gól csak 90. percben született. A Kecskemét a Katona passzából betaláló Lukács góljával 3–1-re alakította az állást, de a 92. percben a kegyelemdöfést is megadták: egy szöglet után Szalai közelről talált be a csabaiak kapujába (4–1).

Szabó István: – Nagyon akartuk ma a győzelmet, mert csapattársunkért, játékosunkért, Kis Balázsért is küzdöttünk. Egy éven belül harmadjára fogják megműteni, mielőbbi gyógyulást kívánunk neki, szerettük volna megörvendeztetni. Az első félidőben kicsit fáradtabbak voltunk, de heti három mérkőzés még nemzetközi szinten is nagyon komoly terhelés. Nem tudtuk így elég kreatívan befejezni a támadásokat, noha a lehetőségek megvoltak a gól mellett, majd a szélnek is köszönhetően a Békéscsaba ránk erőltette akaratát. Nem jött számunkra rosszul a szünet. Az egyenlítés után megmutatta erejét és tartását a csapat, a cseréknek és taktikai húzásoknak köszönhetően a Békéscsaba fölé kerekedtünk. Ez gólokban is kijött a végén, még ha talán nem is volt ekkora a különbség. Gratulálok a csapatomnak az egész heti teljesítményhez, a megszerezett hét ponthoz. Most a legfontosabb, hogy kicsit pihenjenek a játékosok, de keddtől már készülünk a III. Kerület ellen, mert ott is nagyon nehéz mérkőzés vár ránk.

Schindler Szabolcs: – Mezőnyben többet futballoztunk mint a hazai csapat, sajnos a gólokat viszont mi kaptuk. Ez eldöntötte a mérkőzést.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/5194224803962244

Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: