Magyarország-Horvátország: szurkolói információk

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 82 másodperc.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a szombati, Magyarország-Horvátország felkészülési mérkőzés előkészítése során szorosan együttműködött a magyar hatóságokkal és a biztosításért felelős Készenléti Rendőrséggel. A mérkőzés előkészítése során az elmúlt hetekben, hónapokban a horvát féllel és a magyar hatóságokkal több egyeztetésre is sor került. Az alkalmazott intézkedéseket az előkészítés során a szurkolók biztonságát és kényelmét szem előtt tartva hozták meg, az elmúlt időszak sajnálatos eseményeire a szervezők megfelelő intézkedésekkel reagálnak.

20160326

A mérkőzés kiemelt kockázatú, ezért a rendőrség jelen lesz a stadionban és annak közvetlen környezetében. Kérjük a szurkolókat, hogy a beléptetés hatékony ellenőrzése érdekében meghozott biztonsági intézkedéseket támogatandó, időben érkezzenek a stadionba és támogassák a rendezők munkavégzését. Felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a beléptetésnél alapos ruházat- és csomagátvizsgálásra is kell számítaniuk, és a jegyen szereplő adatokat a rendezők a személyazonosításra alkalmas okmányokban szereplő adatokkal összevetik. Akinek nem egyeznek a jegyen és a hivatalos dokumentumban szereplő adatai, nem léphet be a stadionba.

Kérjük a szurkolókat, hogy olvassák el a jegyeken szereplő adatokat és az ott megjelenített kapuknál lépjenek be. Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint ne hozzanak magukkal táskát és a pályarendszabályok által tiltott tárgyakat. A pályarendszabályok ITT érhetőek el.

A mérkőzés napján belépőjegyet nem lehet váltani a stadionnál, a belépőjegyek visszaváltására a helyszínen nincs lehetőség. A találkozóra csütörtökön délelőtt mintegy 200 belépőt lehetett megvásárolni, ezért aki az utolsó pillanatban még szeretne jegyhez jutni, a készlet erejéig vásárolhat a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a Ticket Express hálózatában. Amennyiben a jegyekkel problémájuk adódna a beléptetésnél a TEX munkatársai segítséget nyújtanak az Üllői út felőli kőpénztár 4-es ablakánál. A stadionba csak hivatalos nemzeti jelképeket és kisebb méretű nemzeti zászlókat lehet bevinni. Más molinók és zászlók megjelenítésére nincs lehetőség.

A Groupama Aréna kapui 16:00 órakor nyitnak. A stadionon belül több szórakoztató programmal várjuk nézőinket. Mindenkit arra kérünk, hogy a beléptetés idejének várható megnövekedése miatt időben érkezzen a stadionhoz, annak érdekében, hogy kezdő sípszóra mindenki elfoglalhassa helyét a lelátókon.

line_purple

Kapcsolódó hivatkozás:

http://www.mlsz.hu/blog/2016/03/24/magyar-horvat-szurkoloi-informaciok/