Információk: Vasas FC – Békéscsaba 1912 Előre

Időpont: 2018. augusztus 29. (szerda) 19:00 óra

Helyszín: Budapest, Szusza Ferenc Stadion

Cím: 1044 Budapest, Megyeri út 13.

Mérkőzés információk

A Vasas FC – Békéscsaba 1912 Előre találkozóra – a hatályos jogszabályok szerint – csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Szusza Ferenc Stadionba.

A mérkőzésre az Interneten – https://meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket szurkolói kártya nélkül is.

Internetes és a TEX irodákban történő jegyvásárláskor ebben az évadban nem kötelező a szurkolói kártya csak meg kell adni az adatokat. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre!

A stadion pénztáraiban minden esetben szükséges egy hivatalos fényképes okmány bemutatása.

A mérkőzés napján 2018. augusztus 29-én (szerdán) 15:00 órakor nyitnak a helyszínen a jegypénztárak. Kapunyitás 17:00 órakor lesz a hazai szurkolók részére a Szusza Ferenc Stadionba.

Vendégszektorba is interneten és TEX irodákban lehet jegyet vásárolni. Amennyiben a vendégszurkoló jegyek nem kelnek el elővételben, a helyszínen a mérkőzés napján 17:30 órakor nyitnak a vendégpénztárak és személyi igazolvánnyal vagy más hivatalos fényképes okmánnyal lehet jegyet vásárolni a vendégcsapat szurkolóinak.  A vendég belépők egységesen 500,- forintba kerülnek.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében.

Kérjük a szurkolókat, hogy a stadion pénztáraiban történő jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, fényképes igazolványt stb.) A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum és a lakcímkártya. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c” pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályok, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Megközelítés

A Szusza Ferenc Stadion megközelítése (Budapest, Megyeri út 13.)

Tömegközlekedéssel

30-as busszal Újpest-központ M3 metróvégállomástól (4 megálló, Baross u.)
147-es busszal Újpest-központ M3 metróvégállomástól (5 megálló, Mildenberger u.)
196-os busszal Újpest-központ M3 metróvégállomástól (6 megálló, Szusza Ferenc Stadion)
104-es busszal Újpest-központ M3 metróvégállomástól (5 megálló, Megyeri út)
122-es busszal Újpest-Városkapu M3 metrómegállótól (3 megálló, Szusza Ferenc Stadion)

Gépkocsival

A belvárosból érkezve a Váci út-Megyeri út útvonalon, vagy a Váci út – Károlyi I. utca – Baross utca – Mildenberger utca útvonalon.

Térkép

Pályarendszabályok:
http://ujpestfc.hu/stadium?filter=stadiumcourtorder

Belépőjegyek:
http://www.vasasfc.hu/jegyek