Információk: Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 219 másodperc.

Időpont: 2022. szeptember 4. (vasárnap) 17:00 óra

Helyszín: Szeged, Szent Gellért Fórum

Cím: 6728 Szeged, Dorozsmai út 2-4.

Belépőjegy információk, beléptetés:

Az MLSZ iránymutatásainak megfelelően a Szeged-Csanád Grosics Akadémia hazai bajnoki- és kupamérkőzéseire névre szóló jegyértékesítést folytat. Jegyet személyi igazolvánnyal, vagy klubkártyával van lehetőség vásárolni személyesen vagy online módon. Több jegy vásárlása esetén, minden szurkoló igazolványának rendelkezésre kell állnia vásárlásnál. A belépők ára 1.000,- Ft / fő. A vendég és VIP bejárat a Kereskedő köz felől közelíthető meg.

Behajtás a Szeged, Városgazda utca 17. (megközelítés Kereskedő köz) felőli bejáraton keresztül történik – a vendég bejáraton. A jegypénztárak 2 órával a mérkőzés előtt nyitnak. A tiszteletjegyek a C-lelátóra szólnak, a jogosultak az előzetesen leadott igények alapján a pénztárban vehetik majd át ezeket. VIP vendégeink az A3 részbe érvényes belépővel foglalhatják el helyüket. Az előzetesen leadott rendszámok alapján szintén a Kereskedő köz felől behajthatnak a stadion területén található parkolóba.

Felhívjuk figyelmüket az online, elővételes jegyvásárlás lehetőségére, mely sokkal egyszerűbb és kényelmesebb is, hiszen ugyanazokat az információkat kéri a weboldal mint a helyszínen a jegyvásárlásnál a jegypénztáros. Mindenképpen érdemes ezt a lehetőséget választani, hogy a helyszínen elkerüljék a sorban állást, csak egy regisztráció szükséges hozzá.

Online jegyvásárlás elővételben:

https://jegymester.hu/production/740221/szeged-csanad-grosics-akademia-bekescsaba-1912-elore/74000225

Stadion:

Biztonság:

A vendéglátó klub felhívja a figyelmet, hogy a stadionban biztonsági kamerarendszer üzemel, mely mindenben megfelel a hatályos törvényi előírásoknak. A stadionba belépő szurkolókról kép- és hangfelvétel is készülhet.

Megközelítés:

Gépjárművel a Dorozsmai úton áthaladni a felüljárón, majd a MOL-kút előtt balra fordulni a Fonógyári útra, ezután szintén balra fordulva a Kereskedő köz felől megközelíthető a stadion.

Élő közvetítés (live stream):

A mérkőzésről élőképes közvetítés adunk a helyszínről az alábbi elérhetőség alatt.

https://youtu.be/jic58Gduz4k

Térkép:

Kapcsolódó hivatkozások:

https://www.szeged-grosicsakademia.hu/palyarendszabalyok

https://szentgellertforum.hu/futballmeccs/

https://1912elore.hu/site/transzparensek-hasznalata/

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!