Információk: Békéscsaba 1912 Előre – Újpest FC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 493 másodperc.

Időpont: 2022. március 2. (szerda) 20:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

A MÉRKŐZÉST AZ M4 SPORT TELEVÍZIÓ ÉLŐBEN KÖZVETÍTI.

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL! KIFEJEZETTEN JAVASOLJUK AZ ORROT ÉS SZÁJAT ELTAKARÓ MASZK HASZNÁLATÁT!

AZ ELŐVÉTELES JEGYÉRTÉKESÍTÉS 2022. február 21-én (hétfőn) 08:00 órától indul.

Bérlet és belépőjegy információk:

A bérletek érvényesek a MOL Magyar Kupa mérkőzésre. A bérlet tulajdonosok számára csupán egy ingyenes tiszteletjegy (helyjegy) igénylése, illetve átvétele szükséges, amelyet a bérlet bemutatásával tehetnek meg. Javasoljuk, hogy az ingyenes tisztelet belépőket ne a mérkőzés napján vegyék át a pénztáraknál, mert a meccs napján értékesíthető, illetve kiadható jegyek már csak limitált számban állnak majd rendelkezésre.

Még egyszer felhívjuk a figyelmet, hogy a bérlet önmagában NEM lesz érvényes a mérkőzésre való belépéshez, minden bérletesnek szükséges egy ingyenes tiszteletjegy igénylése, átvétele!

A belépőjegy árak változatlanok: diák-nyugdíjas 1.000,- forint, felnőtt 1.500,- forint.

A belépőjegy váltásához, átvételéhez nem szükséges klubkártya és/vagy személyi igazolvány.

Ezúttal a 15 év alattiaknak is szükséges ingyenes tiszteletjegy igénylése, ők természetesen ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést. A jogosultságot személyi, illetve diákigazolvány bemutatásával lehet igazolni.

Fizetős VIP jegyek is válthatók, kizárólag elővételben: 10.000,- forint / fő (ellátás nélkül), 15.000,- forint / fő (ellátással).

Vendég belépőjegyek:

A Békéscsaba 1912 Előre átadta az Újpest FC részére a vendég szurkolóknak értékesíthető összes belépőt, tehát ezeket kizárólag az újpesti klubnál, Budapesten tudják elővételben megvásárolni. Mindenképpen figyeljék az Újpest FC online felületeit, hiszen ott tájékozódnak majd a részletekről. Amennyiben elővételben az összes (216 darab) vendég belépő elfogy, úgy a mérkőzés előtt már nem nyitjuk ki a vendég pénztárt. Ha esetleg marad még ezekből, akkor természetesen a meccs előtt meg lehet majd vásárolni. A mérkőzés előtt egy nappal külön tájékoztatást adunk majd a megvásárolható belépőjegyek mennyiségéről.

Vendég szurkolók részére 18 éves kor alatt és 65 éves kor felett diák-nyugdíjas belépőt (1.000,- Ft), 18 és 65 éves kor közötti drukkerek pedig a teljes árú, felnőtt belépőt (1.500,- Ft) tudják megvásárolni. A kedvezményhez szükséges jogosultság diákigazolvány és/vagy személyi igazolvány bemutatásával vehető igénybe.

Kapcsolódó hivatkozás:

https://ujpestfc.hu/article?id=20441

A pénztárak és a büfék 18:00 órakor nyitnak.

FELHÍVJUK FIGYELMÜKET, HOGY KIZÁRÓLAG A FEDETT LELÁTÓ HASZNÁLHATÓ! A RÉGI (Kórház utcai felőli) LELÁTÓ TELJES EGÉSZÉBEN LEZÁRÁSRA KERÜLT!

Hazai drukkereink az Előre Székház után balra található, 5-ös számú kapun léphetnek be a körgát felőli oldalra (A4, A5 és A6 szektorok), a ligetben található 3-as számú kapun keresztül pedig az A1, A2 és A3 szektorokat érhetik el.

Kerekes székekkel érkező vendégeink is ezen a bejáraton (Liget) érhetik el a számukra kijelölt, A1-es szektorban található helyeket. Gépjárművel történő behajtás kizárólag előre leadott rendszámok alapján (az 5-ös számú kapun keresztül) lehetséges érvényes, belépésre jogosító okirattal együtt (védettségi igazolvány és személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány). Önmagában a mozgáskorlátozott igazolvány nem elégséges. A mozgáskorlátozott WC-k használatához kérjék a biztonsági szolgálat segítségét!

Látássérült vendégeinknek szintén az A1-es szektorban található ülőhely nélküli – mozgássérült – helyeket javasoljuk. Mobil székeket tudunk itt biztosítani, melyeket a biztonsági szolgálattól igényelhetnek.

VIP vendégeink gyalogosan vagy gépjárművel a Székház után balra található, 5-ös számú kapun érkezhetnek a helyszínre. A pénztárnál jobbra tartva található a számukra fenntartott VIP parkoló. Érdemes figyelembe venni, hogy a mérkőzés alatt az új lelátó két oldala nem átjárható, tehát aki a ligeti oldalon lép be, az nem tud átmenni a körgát felőli oldalra és viszont.

Kérjük, hogy a stadionon belül figyeljenek a lezárásokra, semmiképpen ne lépjenek be olyan területre, amelyek el vannak határolva és saját érdekükben ne használják a lezárt szektorokat!

Várjuk Önöket, szurkoljunk együtt – hiszen Együtt erősebbek vagyunk!

Megközelítés:

A stadionhoz érkezés optimális útvonala Budapest felől (gépjárművel): Szarvasi út – (jobbra) Baross utca – (balra) Széchenyi utca – (balra) Gőzmalom tér – (jobbra) Kórház utca. Tömegközlekedési eszközként a 8V jelzésű autóbuszt javasoljuk. A részletes menetrend elérhető a következő hivatkozás alatt: https://www.volanbusz.hu/hu/menetrendek/helyi-jaratok/bekescsaba

Közlekedési információk:

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Dedinszky Gyula utca Munkácsy Hotel felőli oldalán részleges sávszűkületre számíthatnak, mert járdaépítési munkálatok zajlanak. Érdemes elkerülni a Telep utcát is, hiszen a járdaépítés ezen területen szinte lehetetlenné teszi a közlekedést! Kérjük figyeljenek a szabályos és türelmes közlekedésre!

Térkép:

Vendég szurkolók:

A vendég drukkerek számára fenntartott, Munkácsy Hotellel ferdén szemben található parkolót jelen pillanatban NEM tudják használni, mert a városi járdaépítési program keretein belül munkálatok folynak a helyszínen. A gépjárműveket ezúttal szíveskedjenek a Kórház utcában található ingyenesen használható parkolóhelyeken leállítani. Belépés az 1-es számú kapun keresztül lehetséges. A vendég szektorban büfé üzemel és mellékhelyiségek is biztosítottak. A tribün megnyitott részén 216 ülőhely (fehér színű) áll rendelkezésükre.

A 18 év felettieknek belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal!

Arra kérjük 18 év feletti szurkolóinkat, hogy kizárólag akkor próbáljanak belépni a mérkőzésre, ha már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba.

Fontos, hogy 18 év feletti bérletes drukkereink, a VIP vendégeink is csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be a stadionba.

A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes.

Az igazolványok ellenőrzését még a stadion területére történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat!

Figyelem! A vonatkozó rendelet értelmében kizárólag az érvényes védettségi igazolvány (plasztik kártya) vagy az EESZT applikáció bemutatása fogadható el!

A beléptetés minden esetben – a bérletesek, a sajtó munkatársai és a VIP-szurkolók esetében is – azzal kezdődik, hogy a biztonsági személyzet ellenőrzi, van-e szurkolóinknál védettségi igazolvány, valamint személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy tovább engedjék Önöket. Ezt követően a korábban megszokott módon történik majd a belépők vásárlása-ellenőrzése és a stadionba való bejutás.

Bár azok számára, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, onnantól már nem kötelező a maszk használata, mindenkinek javasoljuk, hogy továbbra is viseljen maszkot a Kórház utcai Stadion területén is. Figyelem: az épületeken belül kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata!

Figyelem!

A védettségi igazolvány kiemelt jogi védelmet kapott: aki azt meghamisítja vagy jogosulatlanul használja, közokirat-hamisítást követ el, amiért öt évig tartó szabadságvesztés szabható ki.

Sajtó akkreditáció:
https://1912elore.hu/site/kapcsolat/sajto/

Stadion információk:
https://1912elore.hu/site/stadion-adatok/

Pályarendszabályok:
https://1912elore.hu/site/palyarendszabalyok/

Transzparensek használata:
https://1912elore.hu/site/transzparensek-hasznalata/

Bérlet- és belépőjegy információk:
https://1912elore.hu/site/jegy-berlet/