Békéscsaba 1912 Előre – Szentlőrinc

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 194 másodperc.

Merkantil Bank NB II Liga 2020/2021. 13. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – Szentlőrinc

0-3 (0-1)

 

Időpont: 2020. október 25. (vasárnap) 17:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Nagy Norbert

Asszisztensek: Márkus Péter, Szilágyi Norbert

Tartalék játékvezető: Rúsz Márton

Békéscsaba: Uram János, Farkas Márk, Kitl Miklós, Nikola Pantovic, Máris Dominik, Babinyecz Balázs, Fazekas Lóránt, Kovács Ádám Tibor, Pilán Márkó, Hodonicki Márk, Horváth Péter. Cserék: Czinanó Antal Áron, Krnács Richárd, Pap Szabolcs, Bónus Marcell, Váradi Ádám, Sipaki Patrik Martin, Kasik Ákos, Hursán György.
Edző: Tököli Attila

Szentlőrinc: Hajagos Tamás, Fröhlich Roland, Kapronczai Gergely, Hleba Tamás, Harsányi István, Keresztes Bence, Havas Attila, Molnár Róbert, Dulló Martin, Torvund Alexander, Nikic Nemanja. Cserék: Gyalus Csaba, Czuczi Péter, Vajda Roland Attila, Lehoczky Roland Patrik, Nagy Barnabás Szabolcs, Kovács Dávid Szilveszter, Lakusics Milos, Cenaj Drilon.
Vezetőedző: Sluka Marián

 Gólszerzők: Frőhlich Roland (30. perc), Nikic Nemanja (54. perc), Torvund Alexander (63. perc).

 Sárga lapok: Torvund Alexander (35. perc), Pilán Márkó (37. perc), Frőhlich Roland (37. perc), Cenaj Drilon (79. perc), Váradi Ádám (85. perc).

Nézőszám: 830

30. perc: Vezet a Szentlőrinc! Egy gyors bal oldali támadás után Hleba ívelt középre, az érkező Frőhlich kapásból hat méterről a bal alsó sarokba lőtt, 0–1.

54. perc: Növelte előnyét a Szentlőrinc! Frőhlich célozta meg az alapvonal közeléből a csabai kaput, a labda Uramról éppen Nikic elé pattant ki, aki kapásból a léc alá vágta a labdát, 0–2.

63. perc: Újabb Szentlőrinc-gól! Csabai kapu előtt zajlott a játék, egy váratlanul visszalőtt labdát az üresen álló Torvund a kapuba bólintotta, 0–3.

Fotó: Imre György

Eseménytelenül telt el az első húsz perc, a csapatok inkább ismerkedtek egymással. Aktívvá vált ezután a kiesés ellen küzdő Szentlőrinc, ami helyzetekben is megmutatkozott. Annyira nem is volt váratlan a baranyiak vezetőgólja. Ezután kissé paprikássá vált a hangulat, hirtelen három sárga kártyát is ki kellett osztani Nagy Norbert játékvezetőnek. A szünet előtt nem sokkal egyenlíthetett volna a Békéscsaba, egy támadáson belül háromszor is kísérletezhetett a lila-fehér csapat, ám kétszer a kapus, egyszer az egyik védő mentett óriási bravúrral.

A szünet után alig telt el néhány perc és máris újabb Szentlőrinc-gólt regisztrálhattunk. Akart, ment előre a Békéscsaba, de kevés sikerrel. Kilenc perccel később már 0–3-at mutatott az eredményjelző, s bár még volt hátra szűk félóra, reménytelennek tűnt az Előre sorsa.

Tököli Attila: – Nem szeretném a koronavírus okozta helyzetre fogni a vereséget – tudtuk jól, hogy ez lesz, kevesen vagyunk. Aki pályára lép annak viszont sokkal többet kell tennie azért, hogy ebben a csapatban futballozzon. A lehetőségeink nekünk is megvoltak, de nem tudtunk gólt lőni, a Szentlőrinc három helyzetből hármat értékesített.

Marián Sluka: – Sokat készültünk az ellenfélre, sokat elemeztünk a mérkőzés előtt. Ennek a fiatal csapatnak kell egy kis idő, hogy hozzászokjon a bajnoksághoz és a kemény játékhoz, de ma meg tudtuk mutatni, hogy mire vagyunk képesek. Győzelemre játszottunk és nyerni akartunk, végül jól megszervezett játékkal három gólt tudtuk rúgni.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/827952314698809

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube Élő szöveges tudósítás

Információk

Jegyzőkönyv