Békéscsaba 1912 Előre – Soroksár SC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 230 másodperc.

Merkantil Bank NB II Liga 2022/2023. 17. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – Soroksár SC

3-1 (2-0)

 

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. november 13. (vasárnap) 13:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Horváth Tibor

Asszisztensek: Szécsényi István, Szalai Dániel

Tartalék játékvezető: Kovács J. Zoltán

Békéscsaba: Krnács Richárd, Farkas Márk, Kitl Miklós, Zvara Levente Mátyás, Ilyés Tamás, Mikló Roland, Fazekas Lóránt, Czékus Ádám, Bora György, Horváth Péter, Puskás Gábor Sándor. Cserék: Bukrán Erik, Lukács Raymond Barna, Váradi Ádám, Mágocsi Bence, Hodonicki Márk, Hamed Yasin, Szabó Csaba, Talpalló Norbert Lajos. Átlagéletkor: 24 év.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Soroksár: Holczer Ádám, Kékesi Alexander Richárd, Lőrinczy Attila, Hudák Martin, Valencsik Dávid, Haris Attila, Lovrencsics Balázs, Króner Martin, Csontos Dominik Zoltán, Halmai Ádám, Lisztes Krisztián. Cserék: Major Barnabás, Lipcsei Krisztián, Hajdú Roland Gábor, Köböl Krisztián Milán, Pintér Dominik, Redzic Damir, Hegyi Péter, Erdélyi László. Átlagéletkor: 25 év.
Vezetőedző: Lipcsei Péter

 Gólszerzők: Ilyés Tamás (22. perc), Czékus Ádám (23. perc), Redzic Damir (49. perc), Váradi Ádám (82. perc).

 Sárga lapok: Talpalló Norbert Lajos (63. perc), Csontos Dominik Zoltán (66. perc), Váradi Ádám (83. perc).

Nézőszám: 580

A Békéscsaba kezdte aktívabban a mérkőzést, a támadások fő motorja a bal oldalon rendre felfutó Mikló Roland volt. Aztán mégsem ő, hanem a túloldalon szorgoskodó Czékus Ádám lépett elő főszereplővé, aki előbb Ilyésnek adott gólpasszt, majd két perccel később szemfülességének köszönhetően góllal vétette észre magát. A soroksáriakat láthatóan sokkolta a két gyors találat és bár igyekeztek rendezni a sorokat, Hudák kapufáján kívül ordító helyzetet nem láttunk tőlük az első játékrészben.

Fotó: Bencsik Ádám

Alig telt el négy perc a második félidőből és már a csabai kapuban táncolt a labda. A szépítő találat felrázta a vendégeket, több helyzetet is kihagytak. Brlázs Gábor, a hazaiak edzője érezte, hogy gólt kell lőni, mielőtt csapata megkapja a másodikat. A gól nyolc perccel a vége előtt meg is született Váradi révén, akinek pazar találata eldöntötte a három pont sorsát.

Brlázs Gábor: – Jól mentünk bele a mérkőzésbe és két perc alatt sikerült kétgólos előnyre szert tenni. Farkas Márk kiválásával zavar keletkezett a védelemben a második félidő elején és közepén. A csapat tartását azonban mutatja, hogy nem zuhantunk össze és tudtunk még egy gólt rúgni és végre nyertünk egy mérkőzést.

Lipcsei Péter: – Az első félidőben kritikán aluli teljesítményt nyújtott a csapat, ajándékoztunk két gólt. A második félidőre már jobb felfogásban jöttünk ki, jól jött a gól és  bíztam benne, hogy legalább egy döntetlent kiharcolunk, de nem sikerült.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/466215962070437

Fotók Élő tudósítás Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: