Békéscsaba 1912 Előre – Soroksár SC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 226 másodperc.

Merkantil Bank NB II Liga 2019/2020. 17. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – Soroksár SC

1-0 (1-0)

Időpont: 2019. november 10. (vasárnap) 13:30 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Radványi Ádám

Asszisztensek: Máyer Gábor, Szvetnyik Bence

Tartalék játékvezető: Berényi Tamás

Békéscsaba: Ribánszki László, Farkas Márk, Nagy Sándor, Mészáros Márk, Nikola Pantovic, Szalai Dániel, Király Patrik, Hursán György, Kovács Ádám Tibor, Anton Bidzilya, Gréczi Márton Péter. Cserék: Uram János, Dávid Zoltán Gergő, Váradi Ádám, Tóth Dániel, Ilyés Tamás, Babinyecz Balázs, Burai Erik Csaba.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Soroksár: Varga Ádám Gábor, Orosz Márk, Lőrinczy Attila, Csernik Kornél Bonifác, Matija Misic, Gárdos András, Pászka Lóránd, Gyömbér Gábor, Takács Zsolt Zsombor, Pölöskei Péter, Korozmán Kevin. Cserék: Abu Attila, Lipcsei Krisztián, Farkas Balázs, Molnár Róbert, Pócsik Botond Benedek, Pál András, Novák Zsombor.
Vezetőedző: Lipcsei Péter

Gólszerző: Gréczi Márton Péter (35. perc).

Sárga lap: Matija Misic (32. perc), Hursán György (45. perc), Pászka Lóránd (45. perc), Nikola Pantovic (85. perc), Tóth Dániel (93. perc).

Nézőszám: 518

A békéscsabaiaknál visszakerült a kezdőcsapatba a sérüléséből felépült rutinos középpályás, Király Patrik. A két tizenöt ponttal rendelkező együttes vasárnap kora délutáni találkozóján az első húsz percben kiegyenlített játék folyt a pályán, a hazaiaknál Pantovic kétszer is veszélyeztetett, míg a másik oldalon Pölöskei Péter egy remek beadás után csak centiméterekkel fejelt a bal kapufa mellé. A félidő további részében többet támadott a Békéscsaba és a 35. percben Gréczi Márton révén megszerezte a vezetést.

A szünetben Lipcsei Péter cserélt, Pölöskei Péter helyére a volt válogatott, Farkas II. Balázs érkezett a támadójáték erősítése érdekében. A 49. percben Pantovic labdájával Hursán lépett ki a fővárosi védők közül, de a soroksári kapus vetődve menteni tudott.

Öt perccel később Farkas II. lövését védte Ribánszki kapus. Az 55. percben Király Patrik helyére Tóth Dánielt küldte a pályára Schindler Szabolcs. A félidő közepén ismét cseréltek a vendégek, ezúttal Pál érkezett Orosz helyére. A 69. percben Pantovic átadása után Gréczi nem tudta átvenni a labdát. A 77. percben Hursán lövése után Varga kapus kiütötte a pettyest. A hajrában próbálkoztak a vendégek, de a lila-fehérek visszaverték a támadásokat és ügyes kontrákkal veszélyeztettek.

Schindler Szabolcs: – Egygólos mérkőzésre számítottunk. Nagyon fontos, hogy mi szereztük a találkozó egyetlen gólját, és ezzel itthon tartottuk a három pontot.

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/1912elore/videos/780423809083158/’ width=’680′]

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/714840109000920/

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube Fotók Élő szöveges tudósítás

Információk

Jegyzőkönyv