Békéscsaba 1912 Előre II. – Szeghalmi FC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 183 másodperc.

Megyei I. osztály 2018/2019. 29. forduló (rájátszás 7.)

Békéscsaba 1912 Előre II. – Szeghalmi FC

2-1 (0-0)

Figyelem! A mérkőzésre belépőjegy váltása kötelező, mely egységesen 500,- forintba kerül.

A 14 éven aluliak díjmentesen tekinthetik meg a mérkőzést.

Időpont: 2019. május 11. (szombat) 17:00 óra

Figyelem: helyszínváltozás!

Új helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Bálint Zoltán

Asszisztensek: ?????

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Bán Benedek, Nyéki Boldizsár, Ilyés Tamás, Mácsai László, Tóth Dániel, Kovács Tamás, Borbély Zsombor, Pusztai András, Varga Tamás Károly, Kmetykó Márk. Cserék: Baráth Bence, Bukor Zoltán Márk, Szabó Zsombor, Gigacz Ákos Lázár, Molnár Dániel, Zsilinszki Martin, Csicsely János.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Szeghalom: Kapusi Gergely, Tatár Sándor, Kovács György, Bondár Attila, Veres Zsolt, Ruzsa Szabolcs, Gedó Lóránt, Cserna Richárd, Bakk Ádám, Wéber László, Tóth Gábor. Cserék: Patka György, Boruzs József, Tóth Benjamin Róbert, Tófalvi András Álmos.
Vezetőedző: Janis János

Gólszerzők: Tóth Dániel (54. és 56. perc), Boruzs József (87. perc).

Sárga lapok: Tatár Sándor (37. perc), Gedó Lóránt (71. perc), Mészáros Máté (90. perc).

Az Előre második számú csapata nagyon készült a Szeghalom elleni találkozóra, hiszen létszámgondjai ellenére Ilyés Tamást és Mácsai Lászlót is visszajátszatták az ügy érdekében. Ezzel együtt a lilák jó ideig adósak maradtak a gólokkal. A második félidő középső szakaszában aztán megtört a jég: Tóth Dániel gyors egymásutánban kétszer is kapitulálta a sárrétiek hálóőrét. A vendégeket azonban ez sem törte meg, ám iparkodásuknak csak szépítő gól lett a jutalma. Az élen tehát fordult a kocka, de a hátralévő három kör még sok izgalmat tartogathat mindkét fél szimpatizánsai számára.

Már pénteken délután megkezdődik a rájátszás 7. köre a Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban, a többi párharc azonban a jól megszokott szombati időrendben zajlik. Az élen álló duó hazai pályán próbálja érvényre juttatni a papírformát, ami tulajdonképpen az alsóházra is érvényes.

Az előző heti pontvesztés után mindenképpen javítaniuk kell az Előre fiataljainak ahhoz, hogy diktálhassák a tempót a sarkukban lévő, csupán gólarányban rosszabb Ladánynak. Erre mutatkozik is esély, hiszen a szeghalmiak a rájátszásra gyakorlatilag teljesen elfogytak, ami az eredményességükre is befolyással van.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube

Jegyzőkönyv

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/2697507726988715/