Békéscsaba 1912 Előre II. – Szarvasi FC

Megyei I. osztály 2018/2019. 4. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Szarvasi FC

2-2 (1-2)

Figyelem! A mérkőzésre belépőjegy váltása kötelező, mely egységesen 500,- forintba kerül.

A 14 éven aluliak díjmentesen tekinthetik meg a mérkőzést.

Időpont: 2018. augusztus 31. (péntek) 17:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 11.

Játékvezető: Mihálik Pál

Asszisztensek: György Sándor, Fehér József

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Kmetykó Márk, Nyéki Boldizsár, Ilyés Tamás, Bukor Zoltán Márk, Mácsai László, Balog Zsolt, Borbély Zsombor, Gigacz Ákos Lázár, Zsilinszki Martin, Láza Dévald Márk. Cserék: Baráth Bence, Szabó Zsombor, Balogh Sándor, Körömi Zoltán, Varga Tamás Károly.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Szarvas: Lévai Balázs, Murvai Dávid, Zima Dániel, Kiri Bence, Bakró Géza Attila, Piti László, Sztojka Ádám, Medvegy Ákos Martin, Takács János Dávid, Kriska Norbert, Szikora Milán. Cserék: Kasik Viktor, Viszkok Dániel, Klimaj Zoltán, Moldván Krisztián, Pecznik Péter, Farkas Norbert, Magyar Martin Pál.
Vezetőedző: Rétes Pál

Gólszerzők: Sztojka Ádám (15. perc), Piti László (27. perc), Ilyés Tamás (33. perc), Varga Tamás Károly (70. perc).

Sárga lapok: Balog Zsolt (51. perc), Zima Dániel (59. perc), Nyéki Boldizsár (84. perc), Szabó Zsombor (87. perc).

Már pénteken lejátszották a Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának nyitó mérkőzését, amely a csoport hétvégi rangadója is volt. A 4-es Honvéd utcai összecsapáson az Előre fiataljai és a Szarvas megosztozott a pontokon.

Az első félidő nem utalt arra, hogy döntetlenre zárul majd a két élcsapat 90 perce. A vendégek lényegesen otthonosabban mozogtak, és többet mutattak a pályán, így nem érdemtelenül tettek szert kétgólos előnyre, igaz Ilyés révén a lilák még a szünet előtt szépítettek, így a második játékrész sem maradt izgalommentes.

Ekkor már a hazai fiatalok sem tűntek olyan megilletődöttnek, mint az elején. A szarvasiak előtt adódtak veszélyesebb lehetőségek, mégis az Előre egyenlített. Egy megítélt büntetőt Lévai kapus bravúrral hárított, de a kipattantót nem tudták eltakarítani a védők, így a csereként beállt Varga Tamás megszerezhette első felnőtt találatát. Zima Dániel révén válaszolhattak volna a látogatók, de három helyzetéből egyszer sem tudta bevenni Czinanó kapuját, Sztojka pedig még egy tizenegyest is elhibázott a hajrában, ezzel a szarvasiak szinte önmagukat fosztották meg két ponttól.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube

Jegyzőkönyv

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/308701513270153/