Békéscsaba 1912 Előre II. – Körösladányi MSK

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 293 másodperc.

Megyei I. osztály 2019/2020. 12. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Körösladányi MSK

3-3 (1-1)

Időpont: 2019. november 2. (szombat) 13:30 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 1/2.

Játékvezető: Farkas Csaba Zsolt

Békéscsaba: Nagy Szabolcs, Dávid Zoltán Gergő, Kmetykó Márk, Molnár János, Mácsai László, Balog Zsolt, Ilyés Tamás, Pusztai András, Bán Benedek, Szabó Zsombor, Burai Erik Csaba. Cserék: Styecz Bence, Bukor Zoltán Márk, Czinanó Antal Áron, Körömi Zoltán, Gigacz Ákos Lázár, Csicsely János, Kasik Ákos.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Körösladány: Nagy Bálint Antal, Polák Gergő, Ruzsa Zoltán, Burai Dávid I., Prasler Thomas Michel, Kisari Tibor, Papp Zsolt, Zelenyánszki László, Sipos Krisztián, Szabó Ákos, Krajcs Gábor. Cserék: Vass Károly, Vincze Dániel, Baksai Zsolt, Farkasinszki László, Paulik Ádám, Bartik Milán, Laksteter Jován.
Vezetőedző: Fodor Sándor

Gólszerzők: Kisari Tibor (24. perc), Burai Erik Csaba (30. perc), Molnár János (47. perc), Ilyés Tamás (63. perc), Papp Zsolt (75. perc), Sipos Krisztián (86. perc).

Sárga lapok: Zelenyánszki László (32. perc), Bán Benedek (56. perc), Szabó Ákos (66. perc), Nagy Bálint Antal (69. perc), Krajcs Gábor (71. perc), Styecz Bence (87. perc), Papp Zsolt (89. perc).

A nap rangadóján az Előre és a listavezető Ladány megosztozott a pontokon, így a látogatók megőrizték magabiztos előnyüket a tabella élén.

Az Előrének győzelemre kellett játszania, mert csak azzal faraghatott volna a hátrányán. Az első félidőben mindkét oldalon sok volt a hiba, a hazaiak enyhe mezőnyfölényben játszottak, a ladányiak pedig kontrákból próbáltak veszélyeztetni. Így született meg a vezető góljuk is: Kisari a második lehetőségét váltotta be. A válasz sem váratott sokáig Burai büntetője révén, melyet egy óriási egyéni hiba előzött meg a vendégeknél.

A második játékrészt a hazaiak kezdték jobban, egy beívelésből nyomban vezetést szerzett Molnár. A bekapott gól megfogta a ladányaiakat és fölénybe került az Előre. Ilyés előbb elhibázott egy büntetőt, majd egy ajándékba kapott labdából javított. A folytatásban a harmadik tizenegyesét is megkapta a hazai csapat, de ezt a lehetőséget Burai hagyta kihasználatlanul, pedig lezárhatta volna a mérkőzést. Ehelyett feltámadt a vendégcsapat és kihasználva a csabai hátsó alakzat hibáját, Papp Zsolt szemfülességével szépített. Továbbra is támadásban maradtak a látogatók – bár a hazaiak előtt is akadtak lehetőségek –, és Sipos átlövésével pontot mentettek a reménytelennek tűnő helyzetből, ezzel megőrizve előnyüket a tabella élén.

A dobogós helyekre pályázó együttesek közül négy is egymással találkozik a Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 12. fordulójábanennek megfelelően a tabella élmezőnyében is lehetségesek változások. A nap rangadóját Békéscsabán vívják a lila-fehérek és a listavezető Körösladány, ám Gyulán is értékes pontok várnak gazdára. csapatok edzői így látják a lehetőségeiket.

Brlázs István Gábor: – Nem úgy sikerült az elmúlt két mérkőzés, ahogyan elterveztük. A Jamina ellen két potyaízű gólt kaptunk, amire már nem tudtunk reagálni. Sajnos nem úgy megy a góllövés, ahogy szeretnénk. Tanulnunk kell ebből a két vereségből. Ha most nem is mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, hazai pályán itthon tartanánk a három pontot. Ez persze nehéz lesz, hiszen a góljaink felét szerző Ilyés Tamásra az első csapatnál számítanak és sok a sérült, illetve egyéb hiányzó. Fodor Zsombor változatlanul maródi és Dávid Zoltán játéka is kérdéses. A Körösladány végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a bajnokságban, a támadó harmadban különösen jó képességű játékosok alkotják.

Fodor Sándor: – A békéscsabai fiatalok beleszaladtak két vereségbe, de ez nem téveszt meg bennünket. Fiatal, kreatív, gyors játékosokból áll csapatuk, komoly párharcra számítok ellenük. Két, a focit játszó együttes csap majd össze. Igyekszünk úgy felkészülni a mérkőzésre, hogy további pontot pontokat szerezzünk. Nagy odafigyeléssel jó helyzetkihasználással elérhetjük a célunkat.

Figyelem! A mérkőzésre belépőjegy váltása kötelező, mely egységesen 500,- forintba kerül.

A 14 éven aluliak díjmentesen tekinthetik meg a mérkőzést.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Jegyzőkönyv

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/721414981698358/