Békéscsaba 1912 Előre II. – Kondorosi TE

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 203 másodperc.

Megyei I. osztály 2018/2019. 27. forduló (rájátszás 5.)

Békéscsaba 1912 Előre II. – Kondorosi TE

4-1 (4-1)

Figyelem! A mérkőzésre belépőjegy váltása kötelező, mely egységesen 500,- forintba kerül.

A 14 éven aluliak díjmentesen tekinthetik meg a mérkőzést.

Időpont: 2019. április 27. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 11.

Játékvezető: Krajcsovicz Zsolt

Asszisztensek: Flinta Zoltán, László István Sándor

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Bán Benedek, Nyéki Boldizsár, Fodor Zsombor, Balog Zsolt, Tóth Dániel, Kovács Tamás, Borbély Zsombor, Gigacz Ákos Lázár, Zsilinszki Martin, Varga Tamás Károly. Cserék: Baráth Bence, Bukor Zoltán Márk, Szabó Zsombor, Pusztai András, Molnár Dániel.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Kondoros: Kajári János, Rafaj Patrik, Borgulya Tamás, Bányai Péter, Farkas János, Miklya Miklós Mihály, Vozár Dávid, Vajgely György, Benyó Norbert, Pilán Richárd, Rafaj Roland. Cserék: Magony Gergő, Nagy Gergely, Takács Márk Csaba, Szebegyinszki Bence, Bákai Benjámin.
Vezetőedző: Somogyi János Péter

Gólszerzők: Zsilinszki Martin (2. perc), Tóth Dániel (5. és 31. perc), Farkas János (8. perc), Borbély Zsombor (44. perc).

Sárga lapok: Benyó Norbert (51. perc), Rafaj Patrik (53. perc), Pusztai András (59. perc), Nyéki Boldizsár (88. perc).

Az előkelőbb helyen jegyzett csapatok sikerével zárult a Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának ötödik köre. Az élen álló duó tagjai közül az Előre II. odahaza nyert, a Ladány pedig a szomszédvárban tette meg ugyanezt. Hasonlóan járt el a dobogóra pályázó Szarvas is.

A hétvége rangadóján, Békéscsabán már az első félidőben kialakult a hazaiak magabiztos sikere. A lila-fehérek már a találkozó elején kihasználták a kondorosiak védelmi kihagyásait, ami megadta számukra az önbizalmat és a magabiztosságot. Bár a vendégeknek összejött a szépítés, később újra belehibáztak hátul a játékba, amit a csabaiak gólokkal büntettek. Brlázs Gábor együttese pontazonosság mellett megtartotta vezető pozícióját Körösladány előtt, a Kondoros fórja viszont két pontra csökkent a járási rivális Szarvassal szemben.

A szombati játéknappal lezárul a rájátszás első fele a Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A felsőházban a listavezető páros tagjaira kiemelt feladat vár: az Előre fiataljai az aranycsatához újra csatlakozó Kondorost fogadják, pillanatnyi legfőbb riválisuk pedig a szomszédvárosba látogat.

Rendkívül értékes döntetlent ért el legutóbb Körösladányban a fiatal lila-fehér alakulat, de amennyiben élen szeretne maradni, nem hibázhat. Nem vitás, hogy jó formában várja a derbit a csabai alakulat, amely még veretlen idén, de a Kondoros sem véletlenül toporog ott a két éllovas mögött. Amennyiben valamennyi hiányzója visszatér és sikerül érvényre juttatnia nagyobb tapasztalatát, sokkal agresszívebb ellenfél lehet, mint legutóbb.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube

Jegyzőkönyv

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1106107792895716/