Újabb profi szerződések az Előrénél

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 84 másodperc.

Ahogy minden klub, így a Békéscsaba 1912 Előre számára is létfontosságú és kiemelten fontos, hogy meg tudja tartani tehetséges, fiatal labdarúgóit. A távlati célok elérése és az évekkel ezelőtt felállított elvekhez hűen 2019. április 26-án újabb, saját nevelésű játékosaink írhatták alá első professzionális szerződésüket.

A jelenleg U17-es korosztályban szereplő Bánfi Dominik, Kasik Ákos és Papp Szabolcs szerződéskötései jól példázzák az Előre koncepcióját és példaértékű állomásként aposztrofálható a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia eredményei között, amely az utóbbi években rendre képes biztosítani első- és második csapataink számára is a minőségi utánpótlás-bázist.

Kozma János és Bánfi Dominik

Kozma János és Kasik Ákos

Kozma János és Papp Szabolcs

Dominik 2012 óta a Békéscsaba kötelékében focizik és ahogy a példa is mutatja, a kitartás és minőségi munka minden esetben meghozza az eredményt. Ákos 2012-ben Szarvasról igazolt Békéscsabára, ahol végigjárva a korosztályos csapatokat, mára egyik meghatározó egyénisége lett az akadémiai alakulatnak. Szabolcs 2012-ben szintén megyei kötődésű futballistaként, Vesztőről került a megyeszékhelyre és jelen pillanatban vezeti a házi góllövő listát.

Sok-sok lila-fehér sikert és további sérülésmentes szezonokat kívánunk!