Békéscsaba 1912 Előre II. – Gyulai FC-Termál

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 211 másodperc.

Megyei I. osztály 2019/2020. 16. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Gyulai FC-Termál

5-0 (1-0)

Időpont: 2020. március 7. (szombat) 14:30 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 11.

Játékvezető: Mihálik Pál

Asszisztensek: Halma Sándor, Korbely Péter Szabolcs

Tartalék játékvezető: Telek András

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Zahorán Balázs, Dávid Zoltán Gergő, Nyéki Boldizsár, Csicsely János, Balog Zsolt, Ilyés Tamás, Pusztai András, Mácsai László, Lászik Milán, Szabó Zsombor. Cserék: Démusz Dominik, Bukor Zoltán Márk, Kasik Ákos, Fodor Zsombor, Gigacz Ákos Lázár.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Gyula: Kajári János, Nagy Sándor, Szabó Csaba, Kukla Zsombor, Repisky Dániel, Nagy Gergely, Czirok József, Radics Dávid, Pilán Richárd, Zsömbörgi Márton, Bozsó Milán. Cserék: Rostás András, Bagyinszki Attila, Bojtos András, Barthalos Dávid.
Edző: Berényi Tibor

 Gólszerzők: Ilyés Tamás (29. és 78. perc), Csicsely János (53. perc), Bukor Zoltán Márk (85. és 88. perc).

 Sárga lapok: Bozsó Milán (18. perc), Szabó zsombor (23. perc), Repisky Dániel (33. perc), Pusztai Dániel (59. perc).

Fotó: Erdős Csaba

A gyulaiaknak egyszer már sikerült meglepniük a lila-fehér együttest és most is pontszerzés reményében léptek pályára. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségeket, de csak a gólkirály Ilyés Tamás tudott kapuba találni a félidő végéhez közeledve.

A térfélcserét követően egy túlságosan is könnyelmű kapus-megoldás után megduplázta előnyét a Békéscsaba, a gól pedig visszavetette a látogatókat. Ettől kezdve maximálisan az Előre akarata érvényesült, ami gólokban is megmutatkozott, hiszen a meccs vége felé már teljesen szétesett a gyulai gárda.

Brlázs István Gábor: – Masszív csapattal nézünk majd farkasszemet, nagyon nehéz mérkőzésre számítok, ám hazai pályán győzni szeretnénk. Sokkal nehezebb dolgunk lesz, mint az elmúlt héten és a helyzetünket nem könnyíti meg, hogy az első csapat edzőmérkőzést játszik. Mivel ott sok a hiányzó, többen is feljátszanak majd tőlünk hozzájuk. A gyulaiak várhatóan kontrákra fognak berendezkedni, gyors játékkal igyekeznek majd a kapunk előtt veszélyt teremteni.

Berényi Tibor: – A Szarvas ellen jó iramú kilencven percet játszottunk, amelyben két pont benne maradt, hiszen adva voltak a ziccereink ahhoz, hogy megnyerjük a találkozót. Biztató dolog, hogy a játékunk rendben volt, leginkább a befejezésekre kell koncentrálnunk az eredményesebb szereplés érdekében. Hétvégi ellenfelünkkel két felkészülési mérkőzést is játszottunk, tisztában vagyunk vele, hogy mire számíthatunk a részükről. Olyan kemény csatára számítok, mint a Szarvas ellen és persze pontot-pontokat szerezni megyünk Békéscsabára is. Huzamosabb ideje bajlódik sérüléssel sérült Patkás és Rácz, ellenben Kukla Zsombor letöltötte az eltiltását, így visszatérhet a csapatba.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Fotók

Jegyzőkönyv

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/200250391227475/