Békéscsaba 1912 Előre – DEAC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 135 másodperc.

Felkészülési mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre – DEAC

2-3 (1-2)

Időpont: 2020. március 6. (péntek) 11:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Bálint Attila

Asszisztensek: Pogonyi Ferenc, Zahorecz Roland

Békéscsaba: Ribánszki László, Polényi Gábor, Dávid Zoltán Gergő, Babinyecz Balázs, Bán Benedek, Lustyik Levente, Váradi Ádám, Zahorán Balázs, Ilyés Tamás, Gránicz Patrik, Kovács Ádám Tibor. Cserék: Uram János, Lukács Raymond, Nikola Pantovic, Czvalinga Áron, Trescsula Máté, Hodonicki Márk, Kasik Ákos, Gréczi Márton Péter.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

DEAC: Szabados István, Nagy Zoltán, Papp Ferenc, Soltész János, Balogh Krisztián, Spitzmüller István, Sándor Tamás, Sigér Ákos, Bíró Péter, Urbin Péter, Rezes László. Cserék: Tóth Dániel, Kertész Tamás, Bucz Bence, Karikás Krisztián, Krajcsó Krisztián.
Vezetőedző: Schön László

 Gólszerzők: Nagy Zoltán (15. perc), Rezes László (17. perc), Ilyés Tamás (22. perc), Gréczi Márton Péter (51. perc), Sigér Ákos (67. perc).

Az első húsz percben a debreceniek kétgólos előnyt szereztek. A csabaiak Ilyés révén szépítettek, majd a szünet után gyorsan egyenlíteni is sikerült. Egy jól eltalált lövéssel ismét a DEAC jutott előnyhöz és a találkozó végéig már nem is változott az eredmény. A hazaiaknál több fiatal is bemutatkozott, melynek elsődleges célja az volt, hogy a szakmai stáb felmérje az utánpótlásban rejlő lehetőségeket. Mivel az Előre számára ezen a hétvégén nem jut ellenfél – a Balmazújváros kizárása miatt – így a pénteken lejátszott edzőmérkőzésen sikerült egy igen jó és kulturált focit játszó ellenféllel ritmusban tartani a Lilákat. A találkozó sportszerűségéről minden elmond, hogy Bálint játékvezetőnek egyetlen egyszer sem kellett a színes lapjaiért nyúlni, ráadásul sérülések nélkül lezajlott a mérkőzés.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Élő tudósítás

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/197305121520059/