Békéscsaba 1912 Előre – HR-Rent Kozármisleny

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 257 másodperc.

Békéscsaba 1912 ElőreHR-Rent Kozármisleny

Merkantil Bank NB II Liga 2022/2023.
29. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – HR-Rent Kozármisleny

1-1 (1-0)

Időpont: 2023. április 2. (vasárnap) 16:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Zimmermann Márió

Asszisztensek: Punyi Gyula, Szilágyi Norbert

Tartalék játékvezető: Nazsa Tamás

Békéscsaba: Krnács Richárd, Futó Zsombor, Kitl Miklós, Lukács Raymond Barna, Mikló Roland, Albert István, Hodonicki Márk, Hamed Yasin, Czékus Ádám, Bora György, Horváth Péter. Cserék: Apró Ármin, Farkas Márk, Zvara Levente Mátyás, Máris Dominik, Fazekas Lóránt, Mágocsi Bence, Kóródi Nándor, Farkas Botond Gergő, Zádori Krisztián, Szalai Dániel, Puskás Gábor Sándor.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Kozármisleny: Somogyi Máté, Gajág Gergő, Beke Péter, Bartha László, Várkonyi Bence, Tölgyesi Viktor, Sági Milán, Horváth Dániel, Turi Tamás Kristóf, Vajda Roland Attila, Vogyicska Balázs. Cserék: Lékai Soma, Vas Bence, Bor Dávid Ferenc, Gránicz Patrik, Nagy Erik, Károly Bálint, Füredi Szabolcs, Kotroczó Péter, Daru Bence.
Vezetőedző: Márton Gábor

 Gólszerzők: Futó Zsombor (27. perc), Várkonyi Bence (48. perc).

 Sárga lapok: Kitl Miklós (16. perc), Lukács Raymond Barna (28. perc), Turi Tamás Kristóf (36. perc), Bora György (55. perc), Albert István (61. perc), Sági Milán (68. perc).

Nézőszám: 710


Helyezés a forduló után: 17 (-)
Bajnoki pontok száma a forduló után: 29 (+1)
Hátralévő fordulók száma: 9
Szerezhető pontok száma a forduló után: 27
A 15. hely eléréséhez minimálisan szükséges pontok száma a forduló után: 5


Újabb döntetlent ért el csapatunk a Kozármisleny ellen.

A mérkőzésen a fehér mezben pályára lépő Kozármisleny veszélyeztetett először, azonban Bartha László lövései nem találtak kaput. A 8. percben ismét a vendégek próbálkoztak, de Vajda Roland lövését Krnács Richárd hárította. A 23. percben Czékus Ádám és Yasin Hamed összejátéka után utóbbi lőtt, azonban kaput nem talált a próbálkozás. Nem sokkal később már gólt ünnepeltek a hazaiak: a 27. percben Horváth Péter jobboldali szöglete után Futó Zsombor fejelt a kapuba 18 méterről, a vendég hálóőr nem volt a helyzet magaslatán. A 35. percben Kitl Miklós szabadrúgása a kapufán csattant, így a csabai együttesnek nem sikerült megdupláznia az előnyét.

Békéscsaba 1912 Előre - HR-Rent Kozármisleny 1-1 (1-0)

Fotó: Für Henrik

A Kozármisleny, csakúgy, mint a két együttes első meccsén, most is a második félidőben talált a csabaiak kapujába, ezúttal Várkonyi Bence szerzett gólt 18 méterről a 48. percben. A baranya megyeiek a 70. percben a vezetést is megszerezhették volna, azonban a csabai védelem hibáját Beke Péter nem tudta gólra váltani. A 72. percben Sági Milán lövése kicsivel ment el a csabai kapufa mellett. A hazaiak a második játékrészben a 77. percben próbálkoztak először, amikor Kórodi Nándor lövését hárította Somogyi Máté. Egy perccel később Mikló Roland lőtt távolról, de ezt is fogta a vendég hálóőr, így maradt az 1-1-es végeredmény.

Brlázs István Gábor: – Sokadik olyan hazai mérkőzésünket játszottuk, amikor az előnyünket nem tudjuk megtartani. A szünet után kimegyünk a pályára és kapunk egy óvodás gólt. Óriási fegyelmezetlenségeket követünk el, nem vagyunk elég agresszívak, a középpályán nem csináljuk meg a bezárásokat, ahogyan kellett volna. Saját magunkat hoztuk kellemetlen helyzetbe.

Márton Gábor: – Jól kezdtük a mérkőzést, negyedóra alatt volt három százszázalékos helyzetünk. Nagyon jól játszott a csapat, ám azután megkaptuk a szokásos komikus gólunkat és kapaszkodhattunk vissza a döntetlenért. Az egy pont a látottak alapján kevés.

A Békéscsaba a döntetlennel maradt a tabella 17. pozíciójában, azonban még hátrébb csúszhat, ha hétfőn este a 18. helyezett Nyíregyháza pontot szerez az MTK otthonában. A Kozármisleny maradt az utolsó 20. pozícióban. Az Előre első csapata legközelebb 2023. április 9-én lép pályára, a listavezető Diósgyőr otthonában.Fotók, élő tudósítás, információk, esemény,  jegyzőkönyv, tabella:

FotókÉlő tudósításMérkőzés információk

JegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: