Békéscsaba 1912 Előre – Duna Aszfalt TVSE

Merkantil Bank NB II Liga 2018/2019. 32. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – Duna Aszfalt TVSE

1-2 (0-1)

Időpont: 2019. április 14. (vasárnap) 17:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Berényi Tamás

Asszisztensek: Máyer Gábor, Kovács II. Gábor

Tartalék játékvezető: Farkas Tibor

Békéscsaba: Ribánszki László, Zahorán Balázs, Nagy Sándor, Mezei Szabolcs, Szatmári István, Szalai Dániel, Király Patrik, Hursán György, Viczián Ádám,  Szélpál Norbert, Sinanovic Sinan. Cserék: Uram János, Dávid Zoltán Gergő, Urbin Péter, Babinyecz Balázs, Pilán Márkó, Vólent Roland.
Vezetőedző: Boér Gábor

Tiszakécske: Helesfay Donát, Szabó Dávid, Oláh Máté Sándor, Tölgyesi Viktor, Kirchner Krisztián, Mihály Dávid, Huszti András, Gréczi Gábor János, Kardos Norbert, Ludánszki Bence, Sváb Dániel. Cserék: Molnár Márk, Károly Bálint, Polyák Pál Kristóf, Sirokmán Zoltán, Szabó László, Stoiacovici Dávid Tibor, Gréczi Márton Péter.
Megbízott vezetőedző: Virágh Ferenc

Gólszerzők: Kardos Norbert (40. perc), Urbin Péter (52. perc), Mihály Dávid (54. perc).

Sárga lapok: Nagy Sándor (39. perc), Mihály Dávid (45. perc), Szélpál Norbert (86. perc), Szalai Dániel (90. perc), Gréczi Gábor János (93. perc).

Piros lap: Gréczi Márton Péter (94. perc).

Nézőszám: 615

40. perc: Nagy Sándor a békéscsabai tizenhatoson belül szabálytalankodott, a játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Kardos magabiztosan értékesítette, 0-1.

52. perc: Urbin a felső lécre lőtte a labdát, majd a következő próbálkozás már betalált, 1-1.

54. perc: Gréczi Gábor átadása után Mihály Dávid lőtt a csabai kapuba, 1-2.

Pénteken edzőváltás történt Tiszakécskén, Szabó István távozott a kispadról, így a Virágh Ferenc – Nagy Zsolt kettős irányította a vendégeket. Az első negyedóra kiegyenlített játékkal telt, Szatmári kétszer is veszélyeztetett. A folytatásban erősítettek a békéscsabaiak, nagy mezőnyfölényben játszottak, de a kapu előtt nem sikerültek a befejezések. A félidő végén az addig alig támadó vendégek, váratlanul egy büntetőből szereztek vezetést.

Fordulás után a csereként beállt rutinos Urbin gyorsan egyenlített. Nem sokáig örülhettek a vezetésnek a lilák, mert két perc múlva Mihály Dávid révén ismét a kécskeieknél volt az előny, melyre Boér Gábor rögtön reagált – kettős cserével próbálta frissíteni csapatát. A folytatásban is többet támadott az Előre, gyakorlatilag csak a vendég térfélen pattogott a labda. A 69. percben Vólent centiméterekkel maradt le egy beadásról, majd a 78. percben Viczián tizenhat méterről a kapufát találta el. Ment előre a csabai együttes, de próbálkozásait nem kísérte szerencse. A 94. percben a játékvezető Gréczi Mártont még kiállította, de ez már se nem osztott, se nem szorzott. A küzdelmes mérkőzésen a lelkes vendégek elvitték a számukra nagyon fontos három pontot.

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/1912elore/videos/1016718325385322/’ width=’680′]

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Fotók YouTube

Élő tudósítás

Információk

Jegyzőkönyv

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/344456732842163/