Békéscsaba 1912 Előre – Budaörs

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 261 másodperc.

budaors_150

Merkantil Bank NB II Liga 2016/2017. 22. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – Budaörs

1-1 (0-0)

Időpont: 2017. február 26. (vasárnap) 16:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház u. 6.

Játékvezető: Kovács J. Zoltán

Asszisztensek: Bornemissza Norbert, Máyer Gábor

Tartalék játékvezető: Molnár Attila

line_purple

Békéscsaba: Ribánszki László, Bényei Balázs, Gránicz Patrik, Kelemen Dávid, Nagy István, Nascimento de Oliveira Fabio, Pilán Márkó, Spitzmüller István, Szélpál Norbert, Urbin Péter, Viczián Ádám. Cserék: Hrabina Alex, Beszterczei Attila, Fehér Zsolt, Gyurján Bence, Juhász György, Oláh László Dávid, Szalai Dániel.
Vezetőedző: Zoran Spisljak.

Budaörs: Horváth Gábor, Deli Márió János, Horváth Levente, Horváth Roland, Kinyik Ákos, Ódé Norbert, Petró Balázs, Sajbán Máté, Stieber András, Tányéros Ádám, Wild Tamás. Cserék: Vajda Dániel, Bata Csongor, Csillag Dárius, Csobánki Ádám, Papp Máté, Pethő Bence János, Sajbán Miklós.
Vezetőedző: Bognár György.

Gólszerzők: Nascimento de Oliveira Fabio (55. perc), Stieber András (56. perc).

Sárgalap: Petró Balázs (28. perc), Horváth Gábor (87. perc), Stieber András (94. perc).

Nézőszám: 908

line_purple

Gyászszünetet tartottak a mérkőzés előtt, Ondrik Istvánra, az Előre volt vezetőedzőjére, és Papp Lászlóra, a lila-fehérek volt technikai vezetőjére, edzőjére emlékeztek. Az első idei fordulóban a pálya almatlansága miatt elmaradt a lila-fehérek balmazújvárosi debütálása, így vasárnap délután hazai pályán mutatkozott be a tavaszi idényben az Előre együttese.

Az első játékrész első felében kiegyenlített játék folyt a pályán, nem túl nagy iramban és sok hibával. A folytatásban feljavult a hazaiak játéka, egyre többet veszélyeztették a budaörsiek kapuját, de a legnagyobb helyzetek is kimaradtak, ami elsősorban a vendég kapusnak is köszönhető, aki bravúros védéseket mutatott be, ha kellett százszázalékos ziccereket is kitornázott a sarkok elől.

A fordulás után fokozódott az iram, igazi NB II-es mérkőzést hozott a második 45 perc. Zoran Spisljak hamar kettős cserére szánta el magát, ettől még élénkebb és veszélyesebb lett a Békéscsaba támadójátéka. Meg is lett az eredménye: előnyhöz jutottak a házigazdák. Igaz, nem sokáig örülhettek, hiszen a Budaörs egy perccel később szabadrúgásból egyenlített. A pályaválasztó mindent egy lapra téve támadott a félidő hátralévő részében, szép akciókat dolgoztak ki, de a befejezésekkel rendre gond adódott. A vendégek végül összetehették a két kezüket, hogy megúszták újabb bekapott gól nélkül, amihez azért kapusuk további jó teljesítménye is alaposan hozzájárult. Így aztán egy ajándékponttal utazhatott haza a Bognár-legénység, míg a lila-fehérek bosszankodhatnak, hogy kicsúszott a kezükből két pont.

Zoran Spisljak: – Az ellenfél kapusa bravúrokat tudott bemutatni, így meccsben tartotta csapatát. A helyzetkihasználásunk a mai napon nem úgy működött, ahogy azt szerettem volna. Ettől függetlenül mi irányítottuk a játékot, több lehetőségünk is volt, de a futball már csak ilyen, ezen a napon meg kellett elégednünk a döntetlennel, pedig mindent megpróbáltunk. Van néhány dolog, amin még javítanunk kell, hiszen nem elég helyzetbe kerülni, azt értékesíteni is kell.

Bognár György: – Elégedett vagyonk az egy ponttal, a játék képe alapján erre rászolgáltunk. Jó iramú, küzdelmes mérkőzés volt, aránylag kevesebb helyzettel és izgalommal. Lehetőség akadt mindkét oldalon, a pontrúgásokban a Békéscsaba veszélyesebb volt – a gólt is ebből szerezték. Jó csapat a Békéscsaba, így ez az eredmény számunkra mindenképpen megfelelő.

line_purple

Youtube 

Élő tudósítás 

Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/258288891263294/