Az utolsó előtti edzőmeccs következik

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 112 másodperc.

A felkészülési időszak legkeményebb hete a Karcagi SE elleni edzőmérkőzéssel zárul 2024. február 17-én (szombat) 11:00 órától. A meccs ráadásul a két fél előzetes megegyezése alapján százhúsz percig tart, tehát a hétközi csúcsterhelés a meccsnapon tetőzik majd.

Békéscsaba 1912 Előre – Karcagi SE

Következő vendégeink a karcagiak, akik szintén a harmadosztályban, az Észak-Keleti csoportban szerepelnek. Tizenhét lejátszott forduló után táblázatuk kilencedik pozícióját foglalják el, mérlegük 7 győzelem, 4 döntetlen és 6 vereség. Vezetőedzőjük az a Varga Attila, akit korábban például a Soroksár, a Mezőkövesd, a Cegléd, a Siófok, vagy éppen a Kazincbarcika edzőjeként is ismerhetünk és számtalan alkalommal találkoztunk is vele. A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyeiek új klubmenedzserrel vágtak neki a 2024-es esztendőnek és hat igazolást is bejelentettek. Érkeztek: Csala Tibor (Marosvásárhely), Caba Gabriel (Máramarossziget), Aszalós Richárd (Székelyudvarhely), Grósz Erik (Avintul Reghen), Vajda Cristofer (Tiszaújváros), valamint Erdei Martin (Tiszafüred). A felkészülésük során a következő eredmények születtek: Aranyszarvas SE – Karcag 0-1, Tiszafüred – Karcag 0-1, Karcag – Füzesgyarmat 1-0, Karcag – Kecskeméti II. 1-3 és Karcag – C. Oradea 1-2.

A Karcag elleni egyenlegünk nem makulátlan, hiszen második csapatunk kétszer is vereséget szenvedett a 2022/2023-as idényben (1-4 és 2-1), de első csapatunknak is csak egy-egy döntetlenre és vereségre futotta a 2006/2007-es idényben (4-1 és 1-1).

Persze, ahogy sokszor leírtuk és elmondtuk, a felkészülési meccseken nem csak az eredmény a lényeg, ráadásul a legkeményebb hét után nyilván nem leszünk a legpihentebb állapotban. Mindentől függetlenül a csapat tagjai nyilván mindent meg fognak tenni a győzelemért és a gólszerzésért, így egészen biztosan parázs és izgalmas edzőmeccs vár ránk.

Hajrá Lilák!

M.B.


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.


Mérkőzés


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: