Karcagi SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 194 másodperc.

NB III. Keleti csoport 2022/2023. 15. forduló

Karcagi SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

2-1 (1-0)

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. október 30. (vasárnap) 13:00 óra

Helyszín: Balmazújvárosi Városi Stadion

Cím: 4060 Balmazújváros, Sporttér utca

Játékvezető: Horváth Máté

Asszisztensek: Deme Rajmund, Czeglédi Barna

Karcag: Fedinisinec Eduárd, Kuti Krisztián, Misák Sándor, Pap Zsolt, Nagy Norbert, Oláh Norbert, Tóth Márk, Virág Ákos Márk, Tóth Gábor, Juhász Martin, Maruscsák Jan. Cserék: Belényesi László, Csúri Bence Csaba, D’urso Giuliano, Ballók Bence, Gyönyörű Gergő, Sidibe Ibrahima, Szabó Lajos Mátyás, Miterkó Bence, Potornai Ádám Bálint, Ballók Viktor, Szentannai Zoltán, Hussein Shadi. Átlagéletkor: 24 év.
Vezetőedző: Igor Bogdanovic

Békéscsaba: Zábráczki Szabolcs László, Bacsa Krisztián, Balla Mátyás, Sipos Gábor, Farkas Botond Gergő, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Hodonicki Márk, Izing Martin Ferenc, Szabó Zsombor, Marik Soma. Cserék: Tóth Alexander Máriusz, Zahorán Áron, Sipaki Patrik Martin, Mágocsi Bence, Komáromi Csongor, Csák Albert, Sztankó László Márk. Átlagéletkor: 19 év.
Vezetőedző: Szenti Zoltán

 Gólszerzők: Oláh Norbert (35. perc), Kuti Krisztián (64. perc), Mágocsi Bence (69. perc).

 Sárga lap: Szabó Zsombor (59. perc).

Értékes pontokat hullajtott el a Békéscsaba 1912 Előre NB3-as labdarúgócsapata, amely a kiválóan szereplő Karcag vendégeként lépett pályára. A vasárnapi találkozó azért is volt bosszantó a lila-fehérek számára, mert a játékban felülmúlták a nagykunságiakat, ezen a napon azonban a küldéssel sem volt szerencséjük.

Alacsony színvonalú első félidőt hozott a mérkőzés, mindkét fél a biztonságot tartotta szem előtt, a kapuk nem forogtak veszélyben. A Karcag vezető gólja egy véleményes büntetőt követően született, Izing lábáról pattan fel a labda a karjára, a játékvezető pedig nagyvonalúan megadta a tizenegyest (1-0).

A második félidőre feljavultak a csabaiak többet kezdeményeztek, mégis a Karcag növelte előnyét egy ki nem kényszerített hibát kihasználva (2-0). A kétgólos hátrány birtokában is mentek előre a lilák, akadtak is lehetőségeik a szépítésre, de ezek rendre kimaradtak és még egy büntetőt sem adott meg számukra a játékvezető. A félidő közepét átlépve azután jött a szépítés, Hodonicki bal oldali beadását Mágocsi fejelte a hálóba (2-1). Az utolsó húsz percben még nagyobb erőkkel támadtak a látogatók az egyenlítés érdekében, de a defenzív Karcag kivédekezte a mérkőzést.

Nagy Sándor: – Amit elterveztünk, sikerült megvalósítanunk. Arról nem a játékosaink tehetnek, hogy a játékvezető nem azonos mércével kezelte a két csapatot. A második félidőben feljebb toltuk a játékunkat, szinte végig támadtunk, rászolgáltunk volna legalább az egy pontra.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/445131411038473

Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: