Kisvárda Master Good – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 225 másodperc.

kisvarda_fc_150

Merkantil Bank NB II Liga 2016/2017. 7. forduló

Kisvárda Master Good – Békéscsaba 1912 Előre

0-2 (0-1)

Időpont: 2016. augusztus 28. (vasárnap) 17:30 óra

Helyszín: Kisvárda, Várkerti Sportpálya

Cím: 4600 Kisvárda, Várkert

Játékvezető: Németh Ádám

Asszisztensek: Szalai Dániel, Punyi Gyula

Tartalék játékvezető: Berényi Tamás

Kisvárda: Ivancsics Alex, Talabér Attila, Fodor Ferenc, Vári Barnabás, Vermes Krisztián, Marcolini Dantes Bertucci Lucas, Cseri Tamás, Erős Gábor, Grumic Miroslav, Fodor András, Rajczi Péter. Cserék: Lékai Soma, Tihanyi Olivér, Lukács Richárd, Szabó Péter, Papucsek Barna, Oláh Gergő, Minczér Tibor.
Szakmai igazgató: Révész Attila

Békéscsaba: Ribánszki László, Bagi István, Kelemen Dávid, Szélpál Norbert, Fabio Nascimento de Oliveira, Szalai Dániel, Viczián Ádám, Nagy István, Juhász György, Birtalan Botond, Urbin Péter. Cserék: Máthé Gábor, Takács Péter, Gránicz Patrik, Pilán Márkó, Tóth Dániel, Spitzmüller István, Bényei Balázs.
Megbízott vezetőedző: Boér Gábor

Gólszerzők: Urbin Péter (23. perc), Szalai Dániel (49. perc).

Sárgalapok: Rajczi Péter (35. perc), Birtalan Botond (51. perc), Ribánszki László (82. perc).

Miután a hét közben hazai pályán 5-0-ra nyert a csabai együttes, idegenben is megszerezte első sikerét. Kisvárdán Urbin Péter és Szalai Dániel találatával 2-0-ra nyertek, így egy hét alatt hat pontot gyűjtöttek a lila-fehérek.

A Kisvárda a második helyről várta a vasárnapi összecsapást, így rázós túra várt a Békéscsabára. Mozgalmasan kezdődött a találkozó, mindkét oldalon akadtak lehetőségek. A lilák találták meg hamarabb a kapuig vezető utat: a 23. percben Juhász beadása után Urbin Péter kapásból helyezte a kapuba a labdát (0-1). Ezt követően több veszélyes kisvárdai lehetőség is volt az Előre kapuja előtt, de Ribánszki és a védelem jól tartotta magát, így félidőben vendég vezetéssel fordultak a csapatok.

A második játékrész elején leforrázta ellenfelét a Csaba: a 49. percben Birtalan adott nagyszerű labdát adott Szalai Dánielnek, aki higgadtan helyezett a jobb felsőbe (0-2).  A folytatásban ugyan jött a Kisvárda, de lassan kedvüket szegték a vendégek, mert a Lilák jól védekeztek. A 79. percben Erős küldött kapura egy visszalőtt labdát, de Ribánszkin ezen a meccsen nem lehetett kifogni, így maradt a 2-0-s csabai győzelem.

Zoran Spisljak csapata így százszázalékosan zárta a hetet és elkezdte a felzárkózást a tabellán. Az NB II-ben most szünet következik, legközelebb szeptember 11-én a Sopron látogat a Kórház utcába.

Révész Attila: – Egész mérkőzés alatt érződött a tompaságunk – próbáltunk kezdeményezni, de semmi sem sikerült. Nem tudtuk áttörni a Békéscsaba masszív védelmi vonalát, így a jól játszó ellenfelünk győzelme megérdemelt.

Boér Gábor: – Először is szeretnék gratulálni a srácoknak, hiszen a héten két olyan csapatot sikerült legyőznünk, akik nem csak játékosállományban, de szerevezettségben is kimagaslanak a mezőnyből. Bízom benne, hogy a fiúk erőt merítenek ebből a hétből és még alázatosabban fognak dolgozni! Ha ez így lesz, akkor az eredmény sem marad el.

line_purple

line_purple

line_purple

Élő tudósítás

Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/499527770235797/