A Futball Éjszakája – 2019

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 239 másodperc.

A Futball Éjszakája – 2019

Időpont: 2019. szeptember 6. (péntek) 16:00 órától

Helyszín: Kórház utcai Stadion

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Jegyárak

A karszalag 5-14 éves kor között 100 forintba14 év fölött 500 forintba kerül, amit szeptember 6-án (országosan) az első helyszínen kell megváltani. A nap során ezzel a szalaggal korlátlan helyszín meglátogatható. A programokon résztvevő jelentkezőink részére (kivéve főző-, kispályás és akkreditált csapatok tagjai) is szükséges a karszalag megvásárlása.

Felhívjuk figyelmüket, hogy ezzel a jelképes összeggel a klubot, a békéscsabai labdarúgást és a rendezvény lebonyolítását támogatja, melyet teljes egészében a díjazásokra, a rendezvény költségeire és járulékos költségeire fordítunk.

Információk

Főzőcsapatok jelentkezését várjuk pörköltfőző versenyre! A főzéshez helyet, valamint 4 kg sertés húst biztosítunk, minden más hozzávalót a csapatoknak szükséges magukkal hozniuk. A jelentkezés díjmentes és a csapatok számára ingyenes a belépés. A legjobb alkotásokat a zsűri díjazza.

Szintén várjuk kispályás csapatok (5+1 fő) jelentkezését, akik nevezési díj (15.000,- Ft / csapat) ellenében szeretnének részt venni a Futball Éjszakája bajnokságán. Az első három csapatot díjazzuk (pénzdíj, kupa), de jutalmat kap a legsportszerűbb csapat, a gólkirály és a legjobbnak választott kapus is. A regisztrált csapat tagjai számára a belépés díjtalan. Pályára lépés saját mezben, öltözködési lehetőséget biztosítunk. A bajnokságot két csoportra osztva (sorsolással), körmérkőzéses rendszerben bonyolítjuk le, a játékidő egyszer húsz perc. A játékterület mérete: 20 x 40 méter, felülete műfű, a kapuk mérete 5 x 2 méter. A mérkőzéseket profi sporik vezetik.

Stadiontúra: a délután és az este folyamán több turnusban lehetőség lesz belülről is megtekinteni és bejárni, az új lelátó alatt található helyiségeket, így megtekinthetik a teljes átköltözés előtti állapotot.

Tizenegyes párbaj, célbarúgó bajnokság, agility teszt és megfelelő számú jelentkező esetén dekázó verseny. A legjobbakat díjazzuk, de minden résztvevő oklevéllel gazdagodik.

Minden karszalagot (belépőt) váltott látogatót vendégül látunk 1-1 adag babgulyásra.

A helyszínről folyamatosan élő bejelentkezésekkel, interjúkkal és drón felvételekkel jelentkezünk majd.

A rendezvényre természetesen megérkezik a komplett első- és második csapatunk is, valamint a szakmai stáb és a vezetőség is aktívan részt vesz a Futball Éjszakáján! Lehetőség lesz közös fotózásra, beszélgetésre és együtt focizásra.

Regisztráció

Több program regisztrációköteles, melyekre az alábbi hivatkozás alatt lehetséges a jelentkezés. Nevezéseket és regisztrációkat 2019. szeptember 4. (szerda) 16:00 óráig áll módunkban elfogadni. Telefonon vagy más módon nem tudunk jelentkezéseket rögzíteni.

Belépés

A körgát felőli pénztár kerül megnyitásra, amelyet az Előre Székház után, balra található 5. számú vaskapun keresztül közelíthetnek meg. A 4-es számú kapu zárva lesz. A pénztár 15:00 órakor nyit.

Büfé

A körgát felőli oldalon található mindkét büfé nyitva lesz a rendezvény ideje alatt, ahol szeretettel várnak mindenkit!

Parkolás

Sportnapról lévén szó, aki teheti és mi is azt javasoljuk, inkább gyalogosan közelítsék meg a stadion területét! A főzőcsapatok behajthatnak közvetlenül a helyszínre tekintettel arra, hogy az alapanyagok és az eszközök pakolása így jóval egyszerűbb és gyorsabb. A szervezők, a sajtó képviselői és vendégeink az új épület mögött található VIP-parkolóban állíthatják le járműveiket.

Telefonos információ és felvilágosítás:

+36 30 339 6328 (hétfőtől-péntekig 08:00 és 16:00 óra között hívható)

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/505805263291302/

Kapcsolódó hivatkozás:
https://futballejszakaja.hu/csapat/bekescsaba-1912-elore/