Békéscsaba 1912 Előre – Budafoki MTE

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 124 másodperc.

Merkantil Bank NB II Liga 2019/2020. 7. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – Budafoki MTE

0-3 (0-2)

Időpont: 2019. szeptember 1. (vasárnap) 17:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Szilágyi Sándor

Asszisztensek: Bornemissza Norbert, Garai Péter

Tartalék játékvezető: Nazsa Tamás

Békéscsaba: Ribánszki László, Zahorán Balázs, Farkas Márk, Faragó Tomás, Nikola Pantovic, Szalai Dániel, Király Patrik, Kovács Ádám Tibor, Szélpál Norbert, Anton Bidzilya, Burai Erik Csaba. Cserék: Uram János, Nagy Sándor, Mészáros Márk, Máris Dominik, Hursán György, Pilán Márkó, Gréczi Márton Péter.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Budafok: Kovács Zoltán, Margitics Andor, Oláh Bálint, Ihrig-Farkas Sebestyén, Kovács Dávid, Filkor Attila, Vaszicsku Gergő, Romic Danijel, Kirják Henrik, Soltész István Zoltán, Szabó Máté Norbert. Cserék: Póser Dániel, Opavszky Balázs Szilárd, Vankó Imre, Micsinai Miklós, Veszelinov Vladimir, Kulcsár Kornél, Króner Martin.
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Gólszerzők: Vlaszicsku Gergő (17. perc), Kovács Dávid (26. perc), Ihrig-Farkas Sebestyén (62. perc).

Sárga lapok: Kirják Henrik (38. perc), Szalai Dániel (50. perc), Filkor Attila (51. perc), Anton Bidzilya (57. perc), Kovács Ádám Tibor (76. perc).

Piros lap: Király Patrik (84. perc).

Nézőszám: 1.210

17. perc: Bal oldali beadás után a jól helyezkedő hórihorgas védő, Vaszicsku néhány lépésről a hálóba bólintotta a labdát, 0–1.

26. perc: Ismét a csabai tizenhatos előtt járatta a labdát a Budafok, majd Kovács Dávid 18 méterről váratlanul a jobb alsó sarokba bombázta a labdát, 0–2.

62. perc: Kovács Dávid célozta meg a csabai kaput, Ribánszkiról kipattant a labda, Ihrig-Farkas ismételt, a labda pedig a jobb alsóba vágódott, 0–3.

84. perc: A spori szerint Király Patrik rúgta meg (szerintünk nem történt szabálytalanság, hiszen teljesen tisztán a labdát érte először) a pálya közepén Filkort és mivel már volt egy sárgája, így villant a piros.

A Budafok lépett fel támadólag, a 7. percben Kovács Dávid beadása után Ihrig-Farkas került ziccerbe, de a csabai védők kikanalazták a labdát. A 16. percben Szalai vagy Faragó (nem láttuk tisztán) közreműködésével a budafoki hálóba került a játékszer, de a játékvezető nem adta meg a gólt. Vaszicsku fejes-gólját azonban már igen, ami tulajdonképpen már érett is, annyira átadta az első percektől kezdve a területet ellenfelének a Békéscsaba. A gól után is maradt a budafoki fölény, tűzijáték után Ihrig-Farkas végül sikertelen próbálkozása hozta rá a szívbajt a publikumra. A következő vendéghelyzet már gólt hozott, Kovács Dávid találata után nehéz helyzetbe került az Előre. Mintha ekkor ébredt volna fel a Csaba, a 37. percben Király szabadrúgása után csak centikkel kerülte el a labda a látogatók kapuját.

Egy teljesen másik Békéscsabát láttunk a pályán a szünet utáni percekben. Agresszív letámadással igyekezett zavarba hozni a budafokiakat, akik nem is lubickoltak úgy, mint az első játékrészben. Márist ugratták ki középen, de mielőtt lőtt volna a kifutó kapus tisztázott. A 62. percben a budafokiak újabb találatával gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés, alábbhagyott a lilák lendülete. Király kiállítása miatt pedig 10 emberrel volt kénytelen befejezni a találkozót a vendéglátó Békéscsaba.

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/1912elore/videos/898047563899176/’ width=’680′]

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1675059795961336/

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube

Élő szöveges tudósítás

Információk

Jegyzőkönyv