Vasárnapi programok

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 185 másodperc.

Valódi futball-parádéval várunk mindenkit 2018. május 20-án (vasárnap) 17:00 órától, amikor a Békéscsaba 1912 Előre a Nyíregyháza Spartacus együttesét fogadja a Kórház utcában.

Minden pénztár 15:00 órakor nyit, így mindenki előtt adott a lehetőség, hogy időben és előre megváltsa belépőjét a teltház-gyanús összecsapásra. Ne felejtsék el, hogy akár online módon is biztosíthatják helyüket a lelátókon a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon. A kasszáknál beszerezhetik az örök emlékként szolgáló prospektust, melyet kifejezetten az 1988-as kupagyőzelem alkalmából adtunk ki.

A sajtó képviselőit szintén 15:00 órától tájékoztatóra várjuk, amikor “A Futball Éjszakája – 2018” rendezvénnyel kapcsolatban kaphatnak részletes felvilágosítást a klubvezetéstől és a szervezőbizottság tagjaitól (Nemcsák Károly, Borsi László, Borsi Dávid és Krizán Sándor).

Szurkolóink jótékonysági gyűjtést szerveznek, melyben Önök is segíthetnek a kasszáknál elhelyezett urnákba való adakozással. Ne felejtsék el, hogy egy súlyosan beteg embertársukon segíthetnek hozzájárulásukkal!

A mérkőzés kezdőrúgását egy fiatal szurkolónk végzik majd el, aki születésnapja alkalmából családjától kapta ajándékba a lehetőséget.

Egészen vasárnap délig szavazhatnak weboldalunkon, hogy a mérkőzés jegybevételének 30 százalékát melyik szervezet részére juttathassuk el. A végeredményt már a meccs előtt kihirdetjük.

Szombaton (május 19.) délig áll módjukban nyereményjátékunkra regisztrálni, melyen összesen 3 darab a kupagyőztes csapat tagjai által aláírt, autentikus, ISV-felirattal ellátott mez (reprodukció) kerül kisorsolásra.

A mérkőzés félidejében a centerpályára szólítjuk és köszöntjük az 1988-as kupagyőztes csapat tagjait, amely soha vissza nem térő alkalom lesz arra, hogy a stadionban együtt láthassák legendáinkat!

A meccs után, körülbelül 19:00-19:30 órától kezdődik ünnepségünk a vendég szektorban, a B-közép (tribün) mögött található területen. Ne felejtsék el, hogy kedvezőtlen időjárás esetén a helyszín a Csabagyöngye Kulturális Központ lesz! Együtt tekintjük meg az emlékezetes mérkőzés összefoglalóját, majd az ismert televíziós kommentátor, Gulyás László egyenként szólítja az egykori csapat tagjait. Egyperces néma csenddel adózunk azoknak, akik már nem lehetnek közöttünk – emléküket felidézve sosem feledjük, amit klubunkért tettek. Szarvas Péter polgármester és Kozma János ünnepi beszédeket mondanak, majd Békéscsaba Megyei Jogú Város ajándékait nyújtjuk át a csapat megjelent tagjainak. A Békéscsaba 1912 Előre vezetősége egyedi, névre szóló mezekkel lepi meg az ünnepelteket és élőben kerül sor kerül a nyeremények (3 darab dedikált mez) sorsolására is, majd a közösen elénekeljük a Himnuszt.

A hivatalos program után lehetőség lesz közös fotózásra, aláírások gyűjtésére, interjúk készítésére és természetesen a közös bulira is!