Ünnepeljünk együtt!

Korábban már hírt adtunk arról, hogy 2018. május 20-án (vasárnap), a Békéscsaba 1912 Előre – Nyíregyháza Spartacus FC bajnoki mérkőzés után méltóképpen megünnepeljük a 30 évvel ezelőtti (1988. június 13.) Magyar Népköztársasági Kupa-győzelmet.

Minden követ megmozgattunk és megmozgatunk azért, hogy lehetőség szerint a legtöbb érdekeltet elhozzunk a békéscsabai publikumnak. Akik már biztosan elfogadták meghívásunkat és megérkeznek a rendezvényre (ABC-rendben): Annus Vince, Bánfi János, Baukó András, Belvon Attila, Csanálosi Miklós, Csank János, Csató Sándor, Csernus István, dr. Dányi József, Gulyás István, Kanál Zoltán, Kurucz Ádám, Miklya János, Mracskó Mihály, Ottlakán Mihály, Szenti Zoltán, Vígh Tibor.

Műsorvezető: Gulyás László

Akik sajnos már nem lehetnek velünk, de emléküket természetesen tisztelettel megőrizzük: Adorján Árpád, Botyánszki Pál, Fodor András, Horváth László, Such Sándor, Vígh Tibor.

Az érkezők listája természetesen még bővülhet – reméljük fog is – hiszen folyamatosan érkeznek a visszajelzések és van, akit még keresünk.

A rendezvény helyszíne (jó időjárás esetén) a Kórház utcai Stadion B-közép (tribün) lelátó mögötti területe lesz, amelyet a vendég bejáraton keresztül lehet majd megközelíteni. A helyszínt a mérkőzés vége után nyitjuk meg, ahova szeretettel várunk minden drukkert, érdeklődőt és vendéget! Természetesen a belépés ingyenes.

A rendezvény tervezett programja:

– a Békéscsaba 1912 Előre – Nyíregyháza Spartacus FC mérkőzés félidei szünetében a centerpályára vonulnak a kupagyőztesek,

– a mérkőzés után, körülbelül 19:30 órakor kezdődik az ünnepség, műsorvezető – Gulyás László,

– Szarvas Péter – Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere köszöntőt mond és emlékplaketteket ad át,

– közös videózás, együtt nézzük a kupadöntő összefoglalóját,

– a Békéscsaba 1912 Előre vezetői egyedi, névre szóló mezeket adnak át a kupagyőzteseknek,

– nyereménysorsolás,

– fotózás, dedikálás, interjúk és kötetlen beszélgetés,

– kapuzárás körülbelül 21:00 órakor.

Az i-re természetesen az tehetné fel a pontot, ha jelenlegi csapatunk ezen a jelentős napon szépen csillogó bronzéremmel ünnepelhetne szurkolóival és a kupagyőztesekkel együtt.

A helyszínen több büfé étellel-itallal várja majd vendégeinket. Az eseményre kihajtható programfüzetet bocsátunk ki, melyben megtalálható lesz a kupagyőztes csapat fotója is. A kiadványt az Előre Székházban, együttműködő partnereinknél, valamint a mérkőzés előtt a pénztárakban szerezhetnek majd maguknak. Mindenképpen érdemes lesz zsákmányolni egyet és aláíratni a legendákkal, hiszen ez egy örök emlék, egy valódi Előre-relikvia lehet a jövőben.

A Hetes Kft. felajánlása két darab kupagyőztes mez (reprodukció), ISV-felirattal (Iparszerű Sertéstenyésztő Vállalat). A mezeket nemsokára induló játékunkon bárki megnyerheti, így érdemes lesz továbbra is minket követni!

Amennyiben az időjárás nem kedvez majd a szabadtéri programnak, akkor a Csabagyöngye Kulturális Központban kerül megrendezésre az esemény.

Köszönetünket fejezzük ki Békéscsaba Megyei Jogú Város és a Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt. nélkülözhetetlen támogatásáért!

Ne maradj ki a buliból, nem érdemes! Mindenkit szeretettel várunk, hogy együtt ünnepelhessünk!

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás