Várfürdő-Gyulai Termál FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 279 másodperc.

NB III. Közép csoport 2016/2017. 25. forduló

Várfürdő-Gyulai Termál FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

3-0 (1-0)

Időpont: 2017. április 2. (vasárnap) 16:30 óra

Helyszín: id. Christián László Városi Sporttelep

Cím: 5700 Gyula, Zrínyi tér 3.

Játékvezető: Szabó Levente

Asszisztensek: Berecz Attila, Pipicz Norbert

Gyula: Bogdán Erik, Lipták Ákos, Szabó Csaba, Okos István, Nagy Gergely, Balogh Milán, Zámbori Dániel, Styecz Milán, Sipos Krisztián, Harman József Ákos, Erdős Márk. Cserék: Máruska Vitalij, Burai Dávid I., Krnács Richárd, Hrabovszki Zoltán.
Vezetőedző: Oláh Ferenc

Békéscsaba: Hrabina Alex, Vozár Dávid, Zahorán Balázs, Kun László Dávid, Bozsó Milán, Mácsai László, Balog Zsolt, Zelenyánszki László, Ilyés Tamás, Láza Dévald Márk, Kmetykó Kevin. Cserék: Baráth Bence, Tóth Gergő Attila, Urbin Péter, Kovács Ferenc, Konyecsni Zoltán.
Vezetőedző: Szenti Zoltán

Gólszerzők: Styecz Milán (28. perc), Nagy Gergely (50. és 54. perc).

Piroslap: Vozár Dávid (53. perc).

line_purple

A motiváltabbnak tűnő hazaiak léptek fel támadólag, már az elején Hrabina kapusnak kellett bravúrral hárítania Balogh Milán ziccerét, később pedig Erdős Márk 18 méteres lövésénél a felső léc mentette meg a csabaiakat a góltól. A 28. percben tört meg a jég, amikor Lipták szerzett labdát a vendégek térfelén, Okost szöktette a jobb oldalon, akinek a pontos középre adását Styecz 8 m-ről továbbította a kapuba, 1-0. A félidőből hátralévő időben is a házigazdák kezdeményeztek, a látogatók mérsékeltebben teljesítettek.

Szünet után sem változott az összkép, mi több a gyulaiak gyorsan döntésre is vitték a dolgot. Az 50. percben Vozár rántotta le Styeczet a tizenhatoson belül, a büntetőt Nagy Gergely váltotta gólra, 2-0. A csabai egy perccel később Zámborit talpalta le, az újabb sárgalappal pedig a zuhanyzót is célba vehette. Nem maradt el a halmazati büntetés sem. Az 53. percben Okos jobb oldali beadását a hosszún érkező Nagy Gergely fejelte 7 méterről a kapuba, 3-0. A vendégek tíz emberrel is próbálták menteni a becsületüket, a mezőnyben egyenrangú játékot produkáltak, de már nem tudták megváltoztatni a meccs menetét.

Az ötletesebb játékkal kirukkoló gyulaiak a kapura is lényegesen veszélyesebbek voltak, mint a látogatók, így nem érdemtelenül tartották otthon az értékes három bajnoki pontot.

Oláh Ferenc: – Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Már az első félidőben eldönthettünk volna a három pont sorsát, de akkor a helyzeteink többsége kimaradt. Nagyon jó pillanatban jött a második találat, mert akkor nem nagyon találtuk a játék ritmusát, attól kezdve viszont nem volt kérdéses a három pont megszerzése. Nagyon boldog vagyok, gratulálok a csapatnak!

Szenti Zoltán: – Még ebben az összetételben is partiban voltunk a Gyulával, amíg meg nem történt a teljesen fölösleges egyéni fegyelmezetlenség. Remélem, hogy a jövő hétre felépülnek a sérültek és komolyabb játékerőt képviselő csapattal tudunk kiállni.

line_purple

Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/411748755850209/

line_purple

Webshop ajánló:
Öngyújtó

line_purple