Vác FC – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 227 másodperc.

Merkantil Bank NB II Liga 2019/2020. 6. forduló

Vác FC – Békéscsaba 1912 Előre

0-2 (0-1)

Időpont: 2019. augusztus 28. (szerda) 17:30 óra

Helyszín: Kövi Pál Sportközpont

Cím: 2660 Balassagyarmat, Ipolypart út 10.

Játékvezető: Molnár Attila

Asszisztensek: Szalai Dániel, Vörös Dániel

Tartalék játékvezető: Kovács J. Zoltán

Vác: Halasi Péter, Dulló Martin, Szűcs Kristóf, Szalánszki Gergő, Lassú Zsombor, Magos Mátyás, Szenes Bence, Géringer László, Hajnal Balázs, Zámbó Dániel, Juhász György. Cserék: Bajkán Balázs Norbert, Kasza Balázs Ákos, Filipovic Marko, Pusztai Armand, Sárosi Soma, Lefler Benjamin.
Vezetőedző: Bánföldi Zoltán

Békéscsaba: Ribánszki László, Farkas Márk, Nagy Sándor, Mészáros Márk, Szalai Dániel, Király Patrik, Kovács Ádám Tibor, Pilán Márkó, Szélpál Norbert, Anton Bidzilya, Gréczi Márton Péter. Cserék: Uram János, Zahorán Balázs, Burai Erik Csaba, Faragó Tomás, Máris Dominik, Babinyecz Balázs, Nikola Pantovic.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Gólszerzők: Kovács Ádám Tibor (34. perc), Nikola Pantovic (71. perc).

Sárga lapok: Farkas Márk (11. perc), Nagy Sándor (29. perc), Juhász György (33. perc), Dulló Martin (46. perc), Szenes Bence (85. perc), Lefler Benjamin (86. perc).

Piros lap: Kasza Balázs Ákos (80. perc).

34. perc: Király szabadrúgása után Szélpált a tizenhatoson belül lerántották a hazai védők, a játékvezető határozottan a tizenegyes pontra mutatott. A büntetőt Kovács Ádám Tibor biztosan értékesítette, 0–1.

71. perc: bedobás után Pantovichoz került a labda, aki 11 méterről lőtt, a labda egy védőn megpattant és a kapuban kötött ki, 0–2.

A hazaiaknál két korábbi Előre labdarúgó szerepelt, Juhász György a balhátvéd poszton, míg az egykori középpályás Bánföldi Zoltán vezetőedzőként készítette fel csapatát a lila-fehérek ellen. A csabaiak kapuját a csapatkapitány Ribánszki László védte, aki felépült sérüléséből.

A szerdai találkozó első huszonöt percében jobbára a két tizenhatos között pattogott a labda, mindkét oldalon egy-egy helyzet alakult ki, amiből azonban nem született gól. A félidő második felében a veszélyesebben támadó vendégek egy jogos büntetőből megszerezték a vezetést.

Fordulás után a váciak bátrabban támadtak az egyenlítésért. A lila-fehérek két támadó szellemű labdarúgót küldtek pályára, akik a 60. percben ügyes akciót vezettek, ám Pantovic labdáját Máris nem érte el. A félidő közepén újabb gólt szerzett a Békéscsaba, így a folytatásban nyugodtan tudott futballozni. A 81. percben a csereként beállt Kasza a kiállítás sorsára jutott.

A többi mérkőzés eredményeképpen a tabella ötödik helyéről várhatjuk a vasárnapi Budafok elleni – talán nyugodtan mondhatjuk -, újabb rangadót.

Schindler Szabolcs: – Nehéz mérkőzésre számítottunk és az is lett. Iszonyúan kellemetlen ellenféllel kerültünk szembe, akik szívósan futballoztak. Nem igazán tetszett a meccs, viszont eredményes volt, ami a legfontosabb számunkra, hiszen így az MTK elleni döntetlen felértékelődött, mert azt terveztük hogy amennyiben sikerül ebből a két fontos meccsből négy pontot gyűjtenünk, akkor ez összességében igen értékes eredmény.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/965139360502752/

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube Információk

Jegyzőkönyv