Tiszakécskei LC – Békéscsaba 1912 Előre

Merkantil Bank NB II Liga 2021/2022. 22. forduló

Tiszakécskei LC – Békéscsaba 1912 Előre

2-1 (0-1)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL! KIFEJEZETTEN JAVASOLJUK AZ ORROT ÉS SZÁJAT ELTAKARÓ MASZK HASZNÁLATÁT!

Időpont: 2022. február 6. (vasárnap) 14:00 óra

Helyszín: Tiszakécskei Városi Sportcentrum

Cím: 6060 Tiszakécske, Szabolcska Mihály utca 42.

Játékvezető: Farkas Tibor

Asszisztensek: Tőkés Róbert, Rózsa Dávid

Tartalék játékvezető: Dolnegó Bálint

Tiszakécske: Holczer Ádám, Végső Előd Zalán, Máté Zsolt, Erdei Carlo Alex, Balázs Benjámin, Kosznovszky Márk, Marsa Levente, Kovács Barnabás, Beliczky Gergő, Farkas Norbert, Kiprich Dávid József. Cserék: Baráth Bence, Halasi Péter, Eke Uzoma, Kalmár Ferenc, Csősz Richárd, Pál András, Lovas Zsombor, Pongrácz Viktor, Simon Márk, Vachtler Csaba, Benke Áron, Farkas András.
Vezetőedző: Visinka Ede

Békéscsaba: Winter Dániel, Farkas Márk, Lukács Raymond Barna, Nikola Pantovic, Szabó Péter, Bor Dávid Ferenc, Váradi Ádám, Király Patrik, Varga Szabolcs, Bora György, Puskás Gábor Sándor. Cserék: Czinanó Antal Áron, Krnács Richárd, Nagy Sándor, Gránicz Patrik, Zvara Levente Mátyás, Ilyés Tamás, Sipos Gábor, Albert István, Hodonicki Márk, Horváth Péter, Paudits Patrik.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

 Gólszerzők: Lukács Raymond Barna (1. perc), Végső Előd Zalán (72. perc), Kalmár Ferenc (74. perc).

 Sárga lapok: Bor Dávid Ferenc (46. perc), Farkas Márk (46. perc), Váradi Ádám (57.perc), Eke Uzuma (81. perc).

A vendéglátók reményei hamar szertefoszlani látszottak: a lila-fehérek már a legelső percben, Lukács találatával vezetést szereztek. A mérkőzés ezután kiegyensúlyozott küzdelmet hozott, az első félidőben még egy oldalhálós lövés, valamint egy elhibázott büntető szerepelt az említésre méltó események között.

Utóbbi esemény a 45. percben történt, Kosznovszky buktatása után büntetőt kapott a Tiszakécske, azonban Erdei gyenge lövését Winter könnyűszerrel hárítani tudta. Cserék sora következett, előbb a vendégek, majd pedig a vendéglátók részéről. A 72. és 74. percben két fejesgól esett. Az előbbinél Végső Előd egy kécskei szögletnél a hosszúra érkezett és Winter kapujába bólintott. Az utóbbinál, egy újabb tiszakécskei szöglet után Kalmár Ferenc volt eredményes. A 88. és 89. perc egy-egy helyzetet hozott, de ezeket már nem sikerült gólra váltani, így a végeredmény 2:1 lett.

Visinka Ede: –  A csapatunk nagyon egyben van, a kohézió óriási. Az edzőtáborban nagyon összekovácsolódott a gárda és ez kijött a pályán is. Nem veszítettük el a hitünket, annak ellenére, hogy a Békéscsaba hamar megszerezte a vezetést. Utána volt még egy malőr, kihagytuk a tizenegyest, de nagyon örülök, hogy végig hittünk a fordításban. Az öltözőben is alig kellett valamit mondanom, éreztem a fiúkon, hogy mindent megtesznek majd a győzelemért. Az életben maradásunk múlott ezen a meccsen. Nagyon derűlátó vagyok a jövő tekintetében. 

Schindler Szabolcs: –  Nagyon jól kezdtük a mai mérkőzést, aztán indokolatlanul magunkra húztuk a hazai csapatot. Nem értettem, hogy miért adtuk át a területet. A félidőben átszerveztük a csapatot és lehetőségeink is megjöttek, de sajnos két elkerülhető gólt kaptunk rögzített helyzetekből. El kell ismernem, hogy a hazai csapat kockáztatása bejött, mindent megtettek a győzelemért. Nagyon csalódott vagyok, mert győzni szerettünk volna. Ez sajnos nem sikerült.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/950766442225531

Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: