Szurkolói információk

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 303 másodperc.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink és az érdeklődők figyelmét, a 2015. május 16-án (szombat) 19:00 órától megrendezendő Békéscsaba 1912 Előre – Szeged 2011 másodosztályú labdarúgó mérkőzéssel kapcsolatos következő tudnivalókra.

plakat_elore_szeged_20150516_web

Pénzárak nyitva tartása (összesen 4 db):

– a székház felőli első pénztár 17:30 órától,

– a többi 3 darab pénztár 18:00 órától.

Belépőjegy árak:

– diák/nyugdíjas 500,- Ft,

– felnőtt 700,- Ft.

line_purple

A beléptetéssel kapcsolatban folytatjuk a korábban visszavezetett rendszert, azaz félidőben NEM nyitjuk meg a kapukat. Egészen a mérkőzés 80. percéig kizárólag belépőjegyekkel vagy bérletekkel lehetséges a belépés! Kérjük őrizzék meg belépőjegyük szurkolói részét, hogy aki a szünetben elhagyja a stadiont, vissza is tudjon jönni. A jegy hiányában a biztonsági szolgálat nem tudja Önöket visszaengedni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A második félidő folyamán felnőtt nézőink a diák/nyugdíjas jegyek áráért tudják megtekinteni a találkozó hátralévő részét – tehát a második játékrészben a felnőtt tikettek már csak 500,- forintba kerülnek majd. A diák/nyugdíjas jegyek árai az egész mérkőzés időtartama alatt változatlanok.

line_purple

A nagy sikerre való tekintettel folytatjuk a nyereménysorsolásokat, így mindenképpen őrizzék meg belépőjüket!

A Szeged 2011 elleni mérkőzés félidei szünetében egy szerencsés belépőjegy tulajdonos, 1 darab napijeggyel lehet gazdagabb, a 2015. június 11-14. között megrendezésre kerülő XV. Csabai Sörfesztivál és Csülökparédára, mellyel megtekintheti a 2015. június 12-én 21:00 órakor kezdődő Ákos koncertet is. A legszerencsésebb bérletes vendégünket 1 darab négynapos bérlettel ajándékozzuk meg, mellyel a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé összes rendezvénye korlátlanul látogatható. Mindkét nyertesünket meglepjük még egy-egy fantasztikus ajándékcsomaggal is.

sorfesztival_2015

A nyereményeket a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé és hivatalos jegyértékesítője – a TIXA.hu ajánlotta fel. Amennyiben bővebb információkat szeretnének megtudni a rendezvényről, keressék a Facebook-on vagy a www.csabaisorfesztival.hu oldalon! A fesztivál kedvezményes árú elővételes jegyeit megrendelhetik a TIXA.hu weboldalon.

tixa_hu

line_purple

Kerüljék el a sorban állást és váltsák meg elővételben a belépőjüket! A nagy érdeklődésre való tekintettel forgalmi torlódás és a beléptetésnél akár több perces várakozási idő is előfordulhat. Autóval érkező vendégeink számára a környező mellékutcákat javasoljuk parkolásra. Kérjük legyenek türelmesek és kövessék a forgalmat irányító rendőrök utasításait!

Belépőjegyeket elővételben is vásárolhatnak:

2015. május 11-től (hétfő) a Hetes Kft. Andrássy úti Sportáruházában nyitva tartási időben,

2015. május 14-től (csütörtök) a Kórház utcai székház emeletén 10:00 és 12:00 óra között,

2015. május 11-től (hétfő) a Kórház utca és a Ligeti sor sarkán található Vali-Mama büfében 07:00 és 17:00 óra között.

Kérjük a rendelkezésre álló nyitva tartási idők maradéktalan betartását!

A mérkőzés megtekintéséhez NEM szükséges szurkolói kártya kiváltása.
Belépőjegyek online rendelésére egyelőre nincs mód.

Természetesen a helyszínen, a mérkőzés előtt – a szokásos módon is meg lehet váltani a belépőket.

line_purple

A 2015. május 16-i mérkőzésen a csapatokat kísérő, a félidőben bemutatót tartó és a labdaszedő fiúk a mai napon az U9-es (2006. évben született) és az U14-es (2002. évben született) játékosaink közül kerültek ki. Érdemes rájuk is figyelni, hiszen tudják – UTÁNPÓTLÁS NÉLKÜL NINCS FELNŐTT CSAPAT, FELNŐTT CSAPAT NÉLKÜL NINCS UTÁNPÓTLÁS! A srácokat Zöldi Sándor, Sajben Gábor, valamint Oláh Ferenc, Horváth Tamás és Vas Lóránd sporttársak tréningezik.

line_purple

A Békéscsaba 1912 Előre Futball ZRt. lehetőséget biztosít minden Békés megyei általános- és középiskolai osztály és/vagy csoport részére, hogy a tanulók csoportosan – előre egyeztetett formában – INGYENESEN megtekinthessék hazai, bajnoki labdarúgó mérkőzéseinket.
További információk itt:

http://1912elore.hu/site/vendegul-latjuk-az-iskolakat/

line_purple

Bővített kiszolgálással (a pálya több pontján kihelyezett mobil büfék, sörsátor) és kulturált, tiszta, családbarát környezettel várunk minden kedves érdeklődőt és szurkolót!

line_purple

Sajtó, média
Továbbra is az új rendszer szerinti akkreditáció szükséges. Felhívjuk a tisztelt média munkatársainak figyelmét, hogy aki ezt még nem tette meg, haladéktalanul pótolja! Figyelem: a jelentkezések beérkezési határideje 2015. 05. 15. (péntek) 19:00 óra. A határidő letelte után már nem áll módunkban további regisztrációkat elfogadni. Megértésüket köszönjük!

További információk itt:

http://1912elore.hu/site/sajto-informaciok/

line_purple

Csatlakozzanak az eseményhez Facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/events/969601949737267/

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!