Vendégül látjuk az iskolákat

A Békéscsaba 1912 Előre Futball Zrt. lehetőséget biztosít minden Békés megyei általános- és középiskolai osztály és/vagy csoport részére, hogy a tanulók csoportosan – előre egyeztetett formában – INGYENESEN megtekinthessék hazai, bajnoki labdarúgó mérkőzéseinket. A kísérőkkel (tanár, tanító, oktató, felügyelő) érkező osztályoknak, csoportoknak megfelelő helyet és szurkolási lehetőséget biztosítunk. Minden hazai mérkőzésünkön – előzetes egyeztetés után – szeretettel látjuk fiatal vendégeinket!

Tekintettel arra, hogy NB II-es labdarúgó csapatunk a 2017/2018-as szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújt, így az élő mérkőzés látogatása mindenképp hasznos lehet a tanulók, diákok labdarúgás utáni érdeklődésének felkeltéséhez és nem utolsó sorban kitűnő szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

A 2018. március 18-án (vasárnap) 14:00 órától megrendezésre kerülő Békéscsaba 1912 Előre – WKW ETO FC Győr mérkőzésen a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium tanulóit látjuk vendégül. Köszönjük, hogy jöttök és szurkoltok majd a csapatért!

Amennyiben szeretnének élni a lehetőséggel, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot az admin(at)1912elore.hu e-mail címen!

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!

Print Friendly, PDF & Email