Mezőkovácsházi TE – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 176 másodperc.

Megyei I. osztály 2020/2021. 16. forduló

Mezőkovácsházi TE – Békéscsaba 1912 Előre II.

1-10 (1-3)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. május 29. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Mezőkovácsháza, Sári Ferenc Sportközpont

Játékvezető: Fekete Zoltán

Asszisztensek: Zsótér Róbert, Zahorecz Soma

Mezőkovácsháza: Németh Dániel, Kopócs Krisztián, Borbás Róbert, Bíró Tibor, Fenyves Márkó, Matuz Tamás, Simondán Bence János, Patyi József István, Varga Gábor, Túri Tibor, Juhász Sándor. Cserék: Nagy Tamás, Kolasovszki László, Andrej Bence, Baki Norbert.
Vezetőedző: Bíró Tibor

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Sipaki Patrik Martin, Kasik Ákos, Farkas Ádám, Farkas János, Pap Szabolcs, Ilyés Tamás, Bónus Marcell, Csicsely János, Fazekas Lóránt, Szabó Zsombor. Cserék: Czvalinga Áron, Bukor Zoltán Márk, Styecz Bence, Körömi Zoltán, Répási Balázs, Oláh Ákos.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Farkas Ádám (12. perc), Ilyés Tamás (22., 33., 63., 85. és 88. perc), Bíró Tibor (43. perc), Csicsely János (54. perc), Farkas János (58. perc), Fazekas Lóránt (72. perc), Oláh Ákos (75. perc).

 Sárga lapok: Patyi József István (53. perc), Varga Gábor (73. perc).

Bíró Tibor: – A mai napon nem a mi csapatunknak van szégyenkezni valója.

Brlázs István Gábor: – Nehezen lendültünk bele, de a második félidő már teljesen rendben volt.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/840388866562158

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Jegyzőkönyv Tabella

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!