Szurkolói információk

Felhívjuk tisztelt szurkolóink és az érdeklődők figyelmét, a 2015. május 2-án (szombat) 19:00 órától megrendezendő Békéscsaba 1912 Előre – Szolnoki MÁV FC másodosztályú labdarúgó mérkőzéssel kapcsolatos következő tudnivalókra.

Pénzárak nyitva tartása:

– a székház felőli első pénztár 17:30 órától,

– a többi 5 darab pénztár 18:00 órától.

Belépőjegy árak:

– diák/nyugdíjas 500,- Ft,

– felnőtt 700,- Ft.

line_purple

line_purple

A beléptetéssel kapcsolatban folytatjuk az előző hazai mérkőzésen visszavezetett rendszert, azaz félidőben NEM nyitjuk meg a kapukat. Egészen a mérkőzés 80. percéig kizárólag belépőjegyekkel vagy bérletekkel lehetséges a belépés! Kérjük őrizzék meg belépőjegyük szurkolói részét, hogy aki a szünetben elhagyja a stadiont, vissza is tudjon jönni. A jegy hiányában a biztonsági szolgálat nem tudja Önöket visszaengedni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A második félidő folyamán felnőtt nézőink a diák/nyugdíjas jegyek áráért tudják megtekinteni a találkozó hátralévő részét – tehát a második játékrészben a felnőtt tikettek már csak 500,- forintba kerülnek majd. A diák/nyugdíjas jegyek árai az egész mérkőzés időtartama alatt változatlanok.

A nagy sikerre való tekintettel folytatjuk a nyereménysorsolásokat. A félidőben a belépőjegyek és a bérletek sorszámai alapján 2 darab 2 személyes belépőjegyet nyerhetnek az újra megnyitott békéscsabai Árpád Gyógy- és Strandfürdőbe – így mindenképpen őrizzék meg belépőjüket!

Kerüljék el a sorban állást és váltsák meg elővételben a belépőjüket! A nagy érdeklődésre való tekintettel forgalmi torlódás és a beléptetésnél akár több perces várakozási idő is előfordulhat. Autóval érkező vendégeink számára a környező mellékutcákat javasoljuk parkolásra. Kérjük legyenek türelmesek és kövessék a forgalmat irányító rendőrök utasításait!

plakat_elore_szolnok_20150502_web

Belépőjegyeket elővételben is vásárolhatnak:

2015. április 30-tól a Hetes Kft. Andrássy úti Sportáruházában nyitva tartási időben,

2015. április 30-tól a Kórház utcai székház emeletén 10:00 és 12:00 óra között,

2015. április 30-tól a Kórház utca és a Ligeti sor sarkán található Vali-Mama büfében 07:00 és 17:00 óra között.

Figyelem! Ne felejtsék el, hogy május 1. (péntek) munkaszüneti nap, így aznap a jegyelővétel is szünetel!

Kérjük a rendelkezésre álló nyitva tartási idők maradéktalan betartását!

A mérkőzés megtekintéséhez NEM szükséges szurkolói kártya kiváltása.
Belépőjegyek online rendelésére egyelőre nincs mód.

Természetesen a helyszínen, a mérkőzés előtt – a szokásos módon is meg lehet váltani a belépőket.

line_purple

A Szolnok elleni bajnoki mérkőzés kezdőrúgásának jogát már előre megvásárolták, tehát ezt másnak értékesíteni már nem áll módunkban. A további hazai mérkőzések kezdőrúgásaival kapcsolatban itt olvashatnak részletesebb felvilágosítást:

http://1912elore.hu/site/legyen-one-a-kezdorugas/

line_purple

A Békéscsaba 1912 Előre Futball ZRt. lehetőséget biztosít minden Békés megyei általános- és középiskolai osztály és/vagy csoport részére, hogy a tanulók csoportosan – előre egyeztetett formában – INGYENESEN megtekinthessék hazai, bajnoki labdarúgó mérkőzéseinket.
További információk itt:

http://1912elore.hu/site/vendegul-latjuk-az-iskolakat/

line_purple

Bővített kiszolgálással (a pálya több pontján kihelyezett mobil büfék, sörsátor) és kulturált, tiszta, családbarát környezettel várunk minden kedves érdeklődőt és szurkolót!

line_purple

Sajtó, média
Továbbra is az új rendszer szerinti akkreditáció szükséges. Felhívjuk a tisztelt média munkatársainak figyelmét, hogy aki ezt még nem tette meg, haladéktalanul pótolja! Figyelem: a jelentkezések beérkezési határideje 2015. 05. 01. (péntek) 19:00 óra. A határidő letelte után már nem áll módunkban további regisztrációkat elfogadni. Megértésüket köszönjük!

További információk itt:

http://1912elore.hu/site/sajto-informaciok/

line_purple

Csatlakozzanak az eseményhez Facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/events/1592207177732879/

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!