Szombathelyi Haladás – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 231 másodperc.

Szombathelyi HaladásBékéscsaba 1912 Előre

Merkantil Bank NB II Liga 2022/2023.
34. forduló

Szombathelyi Haladás – Békéscsaba 1912 Előre

2-1 (1-1)


Időpont: 2023. április 26. (szerda) 17:00 óra

Helyszín: Haladás Sportkomplexum

Cím: 9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Játékvezető: Jakab Árpád

Asszisztensek: Vígh-Tarsonyi Gergő, Mohos Milán

Tartalék játékvezető: Muhari Gergő

Haladás: Mursits Roland, Borvető Áron, Devecseri Szilárd, Csonka Bonifác, Csernik Kornél Bonifác, Horváth Rajmund Gábor, Bolla Gergő, Nyíri Vince Tóbiás, Csilus Tamás, Rácz Barnabás, Molnár Rajmund. Cserék: Pálfi Donát, Kovács Péter, Tóth Máté, Doktorics Áron, Katona István, Mayer Gergő, Predrag Bosnjak, Lencse László.
Vezetőedző: Michal Hipp

Békéscsaba: Krnács Richárd, Futó Zsombor, Zvara Levente Mátyás, Lukács Raymond Barna, Mikló Roland, Fazekas Lóránt, Albert István, Czékus Ádám, Bora György, Horváth Péter, Puskás Gábor Sándor. Cserék: Bukrán Erik, Kitl Miklós, Ilyés Tamás, Kóródi Nándor, Hodonicki Márk, Hamed Yasin, Farkas Botond Gergő, Szalai Dániel, Talpalló Norbert Lajos.
Megbízott vezetőedző: Pásztor József

 Gólszerzők: Albert István (7. perc), Horváth Rajmund Gábor (24. perc), Molnár Rajmund (52. perc).

 Sárga lapok: Krnács Richárd (52. perc), Doktorics Áron (73. perc), Csilus Tamás (83. perc), Kitl Miklós (91. perc), Mursits Roland (96. perc).


Helyezés a forduló után: 18 (-1)
Bajnoki pontok száma a forduló után: 33 (-)
Hátralévő fordulók száma: 4
Szerezhető pontok száma a forduló után: 12
A 15. hely eléréséhez minimálisan szükséges pontok száma a forduló után: 5


A Békéscsaba állt bele agresszívabban a meccsbe. És egy szöglet után gyorsan meg is szerezte a vezetést (0-1). A folytatásban aztán felvette a tempót a Haladás is, mezőnyfölényt harcolt ki. A nyomás pedig helyzetekben is megmutatkozott – teljesen megérdemelten egyenlített a házigazda (1-1) és az egyenlítő gól után sem vett vissza a tempóból. A Békéscsaba beszorult. Majd a félidő hajrájára rendezte sorait, vezetett néhány kontrát. Lüktető, hajtós meccset szakított meg a szünetet jelző sípszó.

Szombathelyi Haladás - Békéscsaba 1912 Előre 2-1 (1-1)

Fotó: Unger Tamás

Fordulás után nagy lendülettel tért vissza a pályára a Haladás és egy büntetőből szerzett góllal gyorsan meg is fordította az eredményt (2-1). A Békéscsaba igyekezett támadóbb szellemű játékra váltani, felívelt labdákkal, beívelésekkel próbált zavart okozni hazai oldalon és a hazaiak mintha visszavettek volna a tempóból. Csapkodóvá vált a játék, sok hibával, kevés helyzettel. A hajrában, az utolsó tíz percben minden mindegy alapon ment előre a Békéscsaba, hiszen a Haladás láthatóan kontrákra rendezkedett be. A hatperces hosszabbításban már nem változott az eredmény, így nagy csatában győzni tudott a házigazda.
Információk, esemény, jegyzőkönyv, tabella:

JegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM vállal felelősséget abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az aktuális mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési sajátosságokért NEM vállalhatunk felelősséget. Megértésüket és türelmüket köszönjük!