Szentlőrinc – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 212 másodperc.

Merkantil Bank NB II Liga 2022/2023. 5. forduló

Szentlőrinc – Békéscsaba 1912 Előre

2-2 (0-2)

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. augusztus 21. (vasárnap) 17:30 óra

Helyszín: Szentlőrinci Sportpálya

Cím: 7940 Szentlőrinc, Eszterházy út

Játékvezető: Bana Gergely

Asszisztensek: Kiss Balázs, Máyer Gábor

Tartalék játékvezető: Farkas Tibor

Szentlőrinc: Prokop Rotislav, Németh Erik, Mervó Bence, Nagy Zsombor Róbert, Keresztes Bence, Havas Attila, Rétyi Róbert, Papp G. Benedek, Daróczi Zoltán, László Dávid, Erdélyi Botond. Cserék: Bese Balázs, Tamás László Hunor, Bányai Péter, Szabó Máté Norbert, Vidnyánszky Mátyás, Csörgő Raul, Török László, Kiss-Szemán Péter, Csilus Ádám, Farkas Marcell, Lénárt Gábor. Átlagéletkor: 22 év.
Vezetőedző: Jeremiás Gergő

Békéscsaba: Bukrán Erik, Kitl Miklós, Váradi Ádám, Máris Dominik, Mikló Roland, Fazekas Lóránt, Albert István, Hamed Yasin, Horváth Péter, Puskás Gábor Sándor, Talpalló Norbert Lajos. Cserék: Krnács Richárd, Oláh Ákos, Zvara Levente Mátyás, Marik Soma, Sipos Gábor, Fülöp István Sándor, Czékus Ádám, Bora György, Varga Tamás Károly. Átlagéletkor: 23 év.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Talpalló Norbert Lajos (13. perc), Mikló Roland (43. perc), Szabó Máté (76. perc), Csörgő Raul (94. perc).

 Sárga lapok: Erdélyi Botond (25. perc), Németh Erik (33. perc), Keresztes Bence (37. perc), László Dávid (45. perc), Máris Dominik (61. perc), Prokop Rotislav (73 perc), Kitl Miklós (74. perc).

Hazai helyzettel kezdődött a találkozó, ám az ígéretes lehetőség után Mervó lövése a csabai kapus könnyű zsákmánya lett. Válaszul Puskás Gábor kínálta meg egy lövéssel Prokop kapust, aki azonban a léc fölé tolta a löketet. A 13. percben azután a jó helyen álló Talpalló nagy gólt lőtt és ezzel tulajdonképpen megadta a mérkőzés alaphangját (0-1). A baranyaiak igyekeztek hamarjában kiegyenlíteni a hátrányt, Rétyi, majd Németh Erik kétszer is próbálkozott, de először Fazekas Lóránd, majd kétszer Bukrán kapus akadályozta meg ebben őket. A félidő hajrájában azután jött a második csabai gól is, Mikló és Hamed összjátéka után előbbi lövése utat talált a hálóba (0-2).

Fotó: Löffler Péter

A szünet után tovább növelhette volna előnyét a Békéscsaba, de Hamed két alkalommal sem tudott betalálni. A hazaiak erőlködtek, különösebb eredmény nélkül. Jeremiás Gergő, a hazaiak vezetőedzője a saját eszközeivel próbált meg mindent, a hajrában három poszton is cserélt. Némiképp váratlanul izgalmassá vált a vége, amikor Szabó Máté szabadrúgása után a csabai kapuban landolt a labda (1-2). Nagyon igyekezett a csereember, akinek újabb próbálkozása okozott veszélyt a csabai kapunál.

A csabaiak már-már elhitték, hogy meglesz mindhárom pont, de a ráadásban egy szögletet követően Csörgő Raul begyötörte a a kapujukba a labdát (2-2). A lila-fehérek ezzel továbbra is nyeretlenek maradtak a baranyai csapat ellen.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1723679491298848

Fotók Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: