Szeghalmi FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 122 másodperc.

Szeghalmi FCBékéscsaba 1912 Előre

Vármegyei I. osztály 2023/2024.
8. forduló

Szeghalmi FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

0-0 (0-0)


Időpont: 2023. október 7. (szombat) 12:00 óra

Helyszín: Szeghalom, Városi Sporttelep

Cím: 5520 Szeghalom, Szabolcs vezér utca

Játékvezető: Bakos József

Asszisztensek: Kató Bence, Szarvas Károly

Szeghalom: Vastagh Zsolt Csaba, Tatár Sándor, Darányi Dávid, Zsömbörgi Márton, Radics Dávid, Polonio-Guerreiro Joao, Kiss László Dávid, Mészáros Máté József, Vágási Tamás Márk, László Levente, Takács János Dávid. Cserék: Marton Lajos, Kasza Ándor, Csikós László, Komódi Balázs.
Vezetőedző: Oláh Ferenc

Békéscsaba: Krnács Richárd, Hursán Gergő János, Tóth Bence, Babinyecz Balázs, Zádori Krisztián, Marik Soma, Orvos Levente, Farkas Ádám, Rédling Kevin, Csikós Elek, Csák Albert. Cserék: Takács Boldizsár, Borbély Bence Boldizsár, Zvara Levente Mátyás, Ilyés Brúnó.
Vezetőedző: Jakab Péter

 Sárga lapok: Orvos Levente (15. perc), Darányi Dávid (39. perc), Csák Albert (64. perc), Csikós Elek (70. perc), Tóth Bence (81. perc), Marton Lajos (93. perc).


A csabaiak kezdettől többet birtokolták a labdát, de fölényük meddőnek bizonyult, mert a hazaiak stabilan és hiba nélkül tudtak védekezni.

Szünet után is ez volt a forgatókönyv, a szeghalmi kontrák viszont már több veszélyt jelentettek ebben az időszakban. A sárrétiek a végén büntetőből el is dönthették volna a meccset, de Darányi kihagyta a lehetőséget.

Jakab Péter: – Rengeteg lehetőséget hagytunk kihasználatlanul, ami majdnem meg is bosszulta magát. A végén örülhetünk az pontnak. Ilyen összeállításban, ennyi edzés után nyerni kellett volna.

Oláh Ferenc: – Nagyon tisztelem kollégámat, de nem értek egyet vele. Ellenfelünk valóban végig meddő mezőfölényben játszott, de a játékunk ült és a nagyobb lehetőségek, plusz a büntető is előttünk adódott. Mérkőzés előtt kiegyeztem volna a döntetlennel, így viszont hiányérzetem van.


Jegyzőkönyv, tabella:

JegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.