Szeghalmi FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 194 másodperc.

Megyei I. osztály 2019/2020. 4. forduló

Szeghalmi FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

1-3 (0-2)

Időpont: 2019. augusztus 31. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Szeghalom, Városi Sporttelep

Játékvezető: Jakab József

Asszisztensek: László István Sándor, Nagy Gábor

Szeghalom: Démusz Dominik, Tatár Sándor, Veres Zsolt, Vass András Pál, Sztojka Ádám, Urbán Sándor, Nagy Mihály, Gedó Lóránt, Komlósi Miklós, Cserna Richárd, Wéber László. Cserék: Kapusi Gergely, Pálinkás Roland, Czigla Ferenc, Seres Dániel, Bondár Attila, Réti János Bence, Bakk Ádám.
Vezetőedző: Bondár Attila

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Dávid Zoltán Gergő, Fodor Zsombor, Molnár János, Styecz Bence, Balog Zsolt, Gigacz Ákos Lázár, Ilyés Tamás, Babinyecz Balázs, Pusztai András, Váradi Ádám. Cserék: Dolezsán Dávid Lajos, Kmetykó Márk, Bukor Zoltán Márk, Kasik Ákos .
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Gólszerzők: Váradi Ádám (8. perc), Molnár János (30. perc), Wéber László (54. perc), Styecz Bence (83. perc).

Sárga lapok: Veres Zsolt (14. perc), Gedó Lóránt (38. perc), Cserna Richárd (60. perc), Balog Zsolt (75. perc), Wéber László (78. perc),

Piros lap: Váradi Ádám (35. perc).

Bondár Attila: – Két hete azon dolgozunk azon, hogy a fiúkat mentális téren összerakjuk. Jól haladunk, bár van egy kis erőnléti lemaradásunk. Szépen dolgoznak a srácok. Amíg bírtuk erővel, addig Szarvason sem volt baj. Jó lenne megszereznünk az első győzelmünket, bár ez korántsem tűnik egyszerű feladatnak, mert még a Békéscsaba sem nyert idén bajnokit, így nekik is kellenek a pontok. Keretüket fiatal, és gyors játékosok alkotják, néhány rutinosabbal kiegészülve. Nem titkolt szándékunk, hogy a bajnokság végén a dobogóra kerüljünk, ehhez azonban el kell kezdenünk a pontgyűjtést. Ha meg van a kellő motiváció, akkor azzal sok mindent el lehet érni. Urbán Sándor eltiltása lejárt, Tóth Gáboré viszont még nem, így őt nélkülöznünk kell.

Brlázs István Gábor: – Láttam a Szeghalom szarvasi vendégjátékának összefoglalóját és azt tapasztaltam, hogy több volt számukra abban a meccsben, különösen az első félidőben. Megyei szinten remek labdarúgók alkotják a csapatukat, de bízom a fiataljainkban, hogy a frissességük révén meg tudjuk lepni majd őket. Egyértelműen az első győzelmünk megszerzése lesz a cél, hogy a potenciális riválisaink ne távolodhassanak el túlságosan, de az már most látszik, hogy az idei sokkal kiegyensúlyozottabb bajnokság lesz az előzőnél, éppen ezért is kell minden mérkőzést véresen komolyan venni. Az elmúlt heti csapatunkból Hursán az első csapat keretében kap helyet hévégén, miként az MTK-tól kölcsön kapott Bidzilya és Gréczi is visszatér oda. Szabó Zsomborra és Varga Tamásra sérülés miatt nem számíthatok, eltiltottunk szerencsére nincs.

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/1912elore/videos/2595000227230023/’ width=’680′]

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/736151486813816/