Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 329 másodperc.

Merkantil Bank NB II Liga 2021/2022. 20. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Békéscsaba 1912 Előre

1-2 (0-1)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. december 12. (vasárnap) 17:00 óra

Helyszín: Szeged, Szent Gellért Fórum

Cím: 6728 Szeged, Dorozsmai út 2-4.

Játékvezető: Oláh Gábor

Asszisztensek: Punyi Gyula, Márkus Péter

Tartalék játékvezető: Randványi Ádám

Szeged: Molnár F. Tamás, Ódor Máté, Pejovic Danilo, Gajdos Zsolt, Temesvári Attila, Horváth Krisztofer György, Kővári Róbert, Simon Ádám, Kovács Milán, Kóródi Nándor, Gréczi Márton Péter. Cserék: Takács János, Bitó Martin, Tóth Gábor, Germán Tamás, Farkas Aurél, Murár András, Dobos Áron, Vári Barnabás, Lestyán Lionel, Jammeh Haruna, Dobronoky Viktor.
Vezetőedző: Vukmir Dragan

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Farkas Márk, Zvara Levente Mátyás, Lukács Raymond Barna, Nikola Pantovic, Király Patrik, Fazekas Lóránt, Varga Szabolcs, Bora György, Horváth Péter, Puskás Gábor Sándor. Cserék: Winter Dániel, Krnács Richárd, Gránicz Patrik, Ilyés Tamás, Sipos Gábor, Hodonicki Márk, Paudits Patrik.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

 Gólszerzők: Lukács Raymond Barna (15. és 60.perc), Simon Ádám (59. perc).

 Sárga lapok: Nikola Pantovic (10. perc), Horváth Krisztofer György (20. perc), Varga Szabolcs (50 perc), Király Patrik (57. perc), Zvara Levente Mátyás (76. perc), Fazekas Lóránt (86. perc), Temesvári Attila (90. perc).

A két csapat egymás ellen kezdte az idei bajnokságot. A mérkőzést akkor a Szeged nyerte meg 1–0-ra, miután Germán Tamás értékesített egy tizenegyest. A lilák most idegenben vághattak vissza, és éltek is a lehetőséggel, ezzel megszépítve a sikertelenséggel tarkított idényt.

A csabaiak vezető gólját Lukács Raymond szerezte a 15. percben, aki egy szöglet után közelről volt eredményes (0-1). A játékrész folytatásában a Szeged birtokolta többet a labdát, Horváth Krisztofer kétszer is próbálkozott, de a szünetre maradt az 1-0-s csabai vezetés.

Fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

A fordulást követően megpezsdült az összecsapás: a Szeged szintén egy szöglet után talált be, Simon Ádám közelről passzolt a kapuba (1-1). A Békéscsaba nem jött zavarba és egy perccel később ismét vezetett: Lukács Raymond fordult kapura mintegy 11 méterről és ballal bombázott a jobb felső sarokba (1-2). A szegediek a 72. percben Kovács Milán lövésénél járt közel az egyenlítéshez, de lövése célt tévesztett. A hazaiak több cserével próbálkoztak, beszorították a vendégeket, de a Békéscsaba nagyot küzdött, jól védekezett és megőrizte a vezetést a hajrában.

Dragan Vukmir: – Nagyon nehéz bármit is mondani egy ilyen vereség után. A meccs elején elaludtunk és az első félidő nem is volt jó. Szünet után jobban pörögtünk, egyenlítettünk, de rögtön megint hátrányba kerültünk. Nem voltam elégedett a mai játékkal és nagyon szomorú vagyok.

Schindler Szabolcs: – A múlt héten Óbudán, a III. Kerület elleni meccsünkön a pokolba kerültünk, sokan oda kívántak bennünket, de ma kimásztunk belőle! Megmutattuk, hogy van tartásunk, szervezettek voltunk, taktikailag ült, amit elterveztünk. A második félidő inkább a védekezésről és a kontrákról szólt. Ma sokat tettünk azért, hogy ne kiesőhelyen álljunk a téli szezonban! A Szeged ma is jól játszott, de talán egy kicsivel jobban akartunk.

A Merkantil Bank Liga NB II-es bajnokság 20. fordulójában a Lilák visszavágtak a Szegednek a korábbi fiaskóért. Sikerével a Békéscsaba 1912 Előre a 13. helyre kapaszkodott fel a tabellán.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/311576930823689

Fotók Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!