Puskás Akadémia FC – Békéscsaba 1912 Előre

Magyar Kupa 2019/2020. 9. forduló 2. mérkőzés

Puskás Akadémia FC – Békéscsaba 1912 Előre

3-0 (1-0)

Időpont: 2020. február 19. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Felcsút, Pancho Aréna

Cím: 8086 Felcsút, Fő utca 176.

Játékvezető: Móri Tamás

Asszisztensek: Lémon Oszkár, Horváth Zoltán

Tartalék játékvezető: Zierkelbach Péter

Puskás: Tóth Balázs, Mebrahtu Golgol Tedros, Sós Bence, Slagveer Luciano, Plsek Jakub, Huszti András, Radics Márton Szolnoki Roland, Spandler Csaba, Varga József, Deutsch László. Cserék: Hegedűs Lajos, Urblík Jozef, Nagy Zsolt, Hadzhiev Galabov Kamen, Tamás Nándor Károly, Nándori Botond, Komáromi György.
Vezetőedző: Hornyák Zsolt.

Békéscsaba: Ribánszki László, Zahorán Balázs, Dávid Zoltán Gergő, Farkas Márk, Lustyik Levente, Gránicz Patrik, Faragó Tomás, Ilyés Tamás, Babinyecz Balázs, Polényi Gábor, Oláh László Dávid. Cserék: Czinanó Antal Áron, Nikola Pantovic, Váradi Ádám, Máris Dominik, Szalai Dániel, Kovács Ádám Tibor, Gréczi Márton Péter.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Gólszerzők: Slagveer Luciano (1. perc), Tamás Nándor Károly (66. perc), Komáromi György (76. perc).

Sárga lapok: Radics Márton (8. perc), Ilyés Tamás (53. perc), Lustyik Levente (83. perc).

A Békéscsaba 1912 Előre 3-0-s vereséget szenvedett a Puskás Akadémia ellen Felcsúton, így kiesett a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.

Fotó: pfla.hu

A csabaiak egy héttel ezelőtt 3-0-ra kaptak ki hazai pályán, így a továbbjutás szinte már az első mérkőzésen eldőlt. Schindler Szabolcs több fiatal játékosnak is lehetőséget biztosított a párharc visszavágóján, hiszen Dávid Zoltán és Ilyés Tamás is bekerült a kezdőbe.

A Liláknak nem kezdődött jól az összecsapás: az első meccsen is gólt szerző Luciano Slagveer már a 1. percben betalált (1-0). Az első játékrész folytatásában már nem változott az eredmény. A fordulás után azonban az odavágóhoz hasonlóan kialakult a háromgólos különbség: két csereként beálló fiatal játékos is gólt szerzett. A 19 éves Tamás Nándor a 66. percben duplázta meg a Puskás előnyét, majd tíz perccel később a 18 éves Komáromi György alakította ki a 3-0-s végeredményt.

Schindler Szabolcs: – Gratulálok a hazaiaknak a továbbjutáshoz. A felcsúti csapatnak volt négy helyzete, amiből hármat gólra váltott, nekünk három ziccerünk volt, de nem tudtunk a kapuba találni.

A Puskás Akadémia kettős győzelemmel jutott be a legjobb nyolc közé, ahol a szintén NB I-es Mezőkövesd lesz az ellenfele. A Békéscsaba innentől csak a bajnokságra koncentrál, legközelebb a Vác érkezik a Kórház utcába vasárnap délután.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/2540268039554747/

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Információk

Jegyzőkönyv

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás